Βανδάλισαν κομμωτήριο στην Αργυρούπολη - Ζωγράφισαν σβάστικα στους καθρέφτες

Πρωτοφανής επίθεση σημειώθηκε σε κομμωτήριο στην Αργυρούπολη, με τους δράστες να καταστρέφουν κυριολεκτικά τα πάντα στο πέρασμά τους, ενώ ζωγράφισαν μία σβάστικα στους καθρέφτες του καταστήματος. Η Αστυνομία ερευνά την εκδοχή του εκβιαστικού μηνύματος, ενώ η ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου μιλώντας στο Όπεν δήλωσε ότι κάποιοι δεν ήθελαν να λειτουργεί το μαγαζί επειδή πήγαινε καλά.

 

 

Ο δράστης έχει καταγραφεί από κάμερα να ανοίγει με διαρηκτικά εργαλεία την πόρτα της εισόδου του κομμωτηρίου. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα εισβάλει στο εσωτερικό του και καταστρέφει με μίσος τα πάντα, μαζί με τους συνεργούς του. Η πρωτοφανής επίθεση έγινε με επαγγελματικό τρόπο. Ρωτώντας την ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου για το μέγεθος της καταστροφής δεν ξέρει από που να αρχίσει.

 

 

«Κατέστρεψαν τα πάντα. Χρειάζομαι τουλάχιστον 10.000 ευρώ για να ξαναφτιάξω το κατάστημα. Όταν είδα αυτή την εικόνα έπαθα σοκ. Δεν ήξερα τι να σκεφτώ», δηλώνει στο Open TV η Ναταλία Χαραλαμπίδου, ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου.

 

 

Ποιο, όμως, ήταν το κίνητρο των δραστών; Είχαν ρατσιστικό κίνητρο ή μήπως ήθελαν να στείλουν ένα εκβιαστικό μήνυμα; Σύμφωνα με τη Ναταλία Χαραλαμπίδου, οι δράστες δεν ήθελαν να λειτουργεί το μαγαζί επειδή πήγαινε καλά και είχε κόσμο. Την έρευνα για την πραγματικά περίεργη αυτή υπόθεση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής. 

 

 

Δείτε αναλυτικά το ρεπορτάζ του Open TV: 

 

 

ethnos.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ