Βαρδινογιάννης-Αλιμόνου: Κόντρα ακόμη και για τα φροντιστήρια…

Δεν έχει τέλος η δικαστική κόντρα ανάμεσα στον Παύλο Βαρδινογιάννη και την Τζίνα Αλιμόνου, μετά την απόφασή τους να χωρίσουν.

 

Το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι έχει μετατρέψει το διαζύγιό του σε «πόλεμο των Ρόουζ» , με τα δικαστικά ραντεβού να διαδέχονται το ένα το άλλο, τον τελευταίο 1,5 χρόνο.

 

Μετά το ζήτημα της επιμέλειας, της διατροφής και τα όσα απίστευτα έχουν ακουστεί στις δικαστικές αίθουσες, το πρώην ζευγάρι αυτή τη φορά έπρεπε να συζητήσει µια αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε στις 5 Σεπτεμβρίου του 2018 ο επιχειρηματίας σε βάρος της ηθοποιού για τις ξένες γλώσσες των παιδιών τους.

 

Όπως αναφέρει το «Έθνος της Κυριακής» πρόκειται για αίτηση που αφορούσε σε ζητήματα εκπαίδευσης των παιδιών του ζευγαριού, καθώς σύμφωνα µε όσα φέρεται να της καταλογίζει στην αίτησή του ο Παύλος Βαρδινογιάννης, η πρώην σύζυγός του αποφάσισε ξαφνικά να διακόψει τα μαθήματα ξένων γλωσσών που παρακολουθούσαν τα παιδιά τους, διαταράσσοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο το πρόγραμμά τους.

 

Στην αίτηση αναφερόταν μάλιστα ότι δεν είχε προηγηθεί σχετική συνεννόηση για το θέμα µε τον κ. Βαρδινογιάννη.

 

Η συζήτηση είχε καθοριστεί για τον Οκτώβριο, αλλά η πλευρά της ηθοποιού ζήτησε αναβολή, µε αποτέλεσμα η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων να επαναπροσδιοριστεί για τις 9 Νοεμβρίου.

Ωστόσο, το πρωί της Παρασκευής καμία από τις δυο πλευρές δεν παραστάθηκε στο δικαστήριο και η υπόθεση ματαιώθηκε, µε το πρώην ζευγάρι να τα βρίσκει τελικά για το ζήτημα των ξένων γλωσσών.

 

Πηγή: ΕΘΝΟΣ