Βασίλειος Λιαντινιώτης: Η αγάπη μου για την τρίτη ηλικία κινητήρια δύναμη για να συνεχίσω να προσφέρω στο κοινωνικό σύνολο

Ο Βασίλειος Λιαντινιώτης υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τη δημοτική παράταξη «Αλλάζουμε Μαζί» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων Ιωάννη Καραπανάγο μιλάει για τους λόγους για τους οποίους κατεβαίνει στον στίβο των δημοτικών εκλογών και θέτει τον εαυτό του στην κρίση των συμπολιτών του.

 

 

Η συμμετοχή μου στις δημοτικές εκλογές, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, με την Παράταξη «Αλλάζουμε ΜΑΖΙ», με υποψήφιο Δήμαρχο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων τον Ιωάννη Καραπανάγο, είναι συνυφασμένη με την επιθυμία μου να συνεχίσω την προσφορά μου σε κοινωνικό έργο και δράσεις.

 

 

Έκανα τη σωστή επιλογή να στηρίξω τον Ιωάννη Καραπανάγο και να συμπορευτώ δίπλα του. Έναν άνθρωπο του οποίου οι αξίες και οι αρχές, η πείρα και η γνώση τον καθιστούν την πιο σωστή επιλογή για τη θέση του Δημάρχου στο Δήμο μας.

 

 

Μακριά από κάθε κομματική λογική ή διάκριση και με μόνη κινητήρια δύναμη την αγάπη μου για την τρίτη ηλικία στόχος μου είναι να συνεχίσω να προσφέρω, με όλες μου τις δυνάμεις, στο κοινωνικό σύνολο.

 

 

Είμαι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΟΚΟΠΑΠ, από το 2014, εκλεγμένος, ομόφωνα, από όλες τις σημερινές δημοτικές παρατάξεις και μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής του ΚΑΠΗ Λουτρακίου.

 

 

Η αγάπη μου για την τρίτη ηλικία και τον τόπο μας εκφράζεται με την πλούσια δράση μου στο ΚΑΠΗ Λουτρακίου – Περαχώρας, το οποίο μέχρι το 2015 υπολειτουργούσε.

 

 

Στόχος μου είναι μεταξύ άλλων να συνεχίσω την πραγματοποίηση εκδηλώσεων, να συμβάλω στην διοργάνωση ιατρικών σεμιναρίων και ημερίδων, με θέμα την πρόληψη και την προστασία της υγείας της τρίτης ηλικίας, αλλά και όλων των συνδημοτών μου.

 

 

Δεν επιθυμώ απλώς να κάνω κριτική, είμαι ενεργός πολίτης. Και σαν τέτοιος θέλω να βοηθήσω να αναχαιτίσουμε την κατηφορική πορεία που έχει πάρει ο Δήμος μας και να του δώσουμε την χαμένη του αίγλη. Μακριά από λαϊκισμούς, δημαγωγίες και παραπληροφόρηση που μόνο κακό προκαλούν και με μέσο τον διάλογο, την ενημέρωση του δημότη, την ανταλλαγή και σύνθεση απόψεων για την λήψη των καταλληλότερων αποφάσεων για το κοινό καλό. 

 

 

Αγαπητοί φίλοι, ζητώ την υποστήριξή σας στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές προκειμένου να συνεχίσω το έργο μου και να συμβάλλω κι εγώ, με όλες μου τις δυνάμεις, για ένα καλύτερο μέλλον στον Δήμο μας.