Βαθειά το χέρι στο ταμείο Mini Market ξενοδοχείου από 19χρονο υπάλληλο…

Τα χέρια του στην ταμειακή με το … μέλι είχε βουτήξει για τα καλά ως φαίνεται 19χρονος εργαζόμενος σε μίνι-μάρκετ εντός ξενοδοχειακής μονάδας στην περιοχή των Γουβών.

 

Ο νεαρός κατηγορείται ότι είχε αρπάξει σταδιακά από το ταμείο 32.000 ευρώ καθώς εργαζόταν στην επιχείρηση για δεύτερη σεζόν.

 

Το υλικό από την κάμερα ασφαλείας που είχε τοποθετήσει η ιδιοκτήτρια αλλά και τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα που βρέθηκαν στην κατοχή του «πρόδωσαν» το σχέδιο που φέρεται να εφάρμοζε εδώ και καιρό προκειμένου να αφαιρεί χρήματα από τις εισπράξεις χωρίς να γίνεται αντιληπτός.

 

Σύμφωνα με την Αστυνομία όλα ξεκίνησαν όταν διαπιστώθηκε ότι έλειπαν εμπορεύματα αδικαιολόγητα. Εμπορεύματα που δεν είχαν πωληθεί σύμφωνα με την κίνηση της ταμειακής μηχανής.

 

Αστυνομικοί κύκλοι ανέφεραν ότι ο 19χρονος δεν εκτύπωνε αποδείξεις και έτσι φέρεται να έβαζε τα χρήματα από εισπράξεις ή μέρος αυτών στην τσέπη.

 

Έτσι ενώ πωλούσε για παράδειγμα κούτες με τσιγάρα, εισέπραττε από τον πελάτη το χρηματικό αντίτιμο, το οποίο έβαζε στην τσέπη εξ ολοκλήρου ή μέρος αυτού ωστόσο δεν φαινόταν ότι είχε πουλήσει τα αντίστοιχα τσιγάρα.

 

Η ιδιοκτήτρια του μίνι-μάρκετ αφού διαπίστωσε και μέσω της κάμερας ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου όπου κατήγγειλε τα όσα υποψιαζόταν.

 

Το επόμενο βήμα ήταν να επιστρατεύσει ως πελάτη έναν φίλο της, ο οποίος παριστάνοντας τον τουρίστα μετέβη στο μίνι-μάρκετ και προέβη στην αγορά τσιγάρων αξίας 200 ευρώ.

 

Τα χρήματα αυτά ήταν προσημειωμένα και σύμφωνα με την αστυνομία βρέθηκαν στην τσέπη του 19χρονου.

 

Ο νεαρός αντιμετωπίζει ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και πήρε προθεσμία να απολογηθεί αύριο.

 

Πηγή: cretalive.gr