Το βίντεο που θέλει να "εξαφανίσει" ο Γιώργος Γκιώνης

Σε μία ανακοίνωση που βρίθει ανακριβειών προχώρησε ο απερχόμενος δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων Γιώργος Γκιώνης και η δημοτική παράταξη «Δημοτική Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών», απαντώντας σε δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας -το οποίο μάλιστα χαρακτηρίζει γκεμπελικό-, βαφτίζοντας το κρέας ψάρι, τη μούντζα σε κλειστό χέρι και την προσπάθεια για βιαιοπραγία (πιθανώς) σε ξύσιμο πλάτης. Και η φαντασία οργιάζει.

 

Ποια είναι η αλήθεια όμως;

 

Στις 13 Ιουνίου 2017 δημοσιεύτηκε ένα video από το Δημοτικό Συμβούλιο Λουτρακίου στο οποίο ο Γιώργος Γκιώνης βγαίνει κυριολεκτικά εκτός εαυτού.

 

Στο video αυτό ακούγεται ξεκάθαρα ο Δήμαρχος να βρίζει τον Κώστα Λογοθέτη, (οι φράσεις Μαλ.. και άντε στο διάολο καραγκιόζη ακούγονται ξεκάθαρα στα τελευταία δευτερόλεπτα). Λίγα δευτερόλεπτα μετά, φαίνεται στο ίδιο video σαν να προσπαθεί να χειροδικήσει εναντίον του Κώστα Λογοθέτη κάτι που αποφεύγεται τελικά χάρη στην παρέμβαση των ψυχραιμότερων Γιώργου Ρουμελιώτη, Τάσου Σακελλαρίου και Μάικ Θυμή.

 

Είναι δεδομένο ότι ο κύριος Γκιώνης αφού δεν μπορεί να εξαφανίσει αυτό το βίντεο θα προτιμούσε να ξεχαστεί. Γιατί αυτό το video τον εκθέτει ανεπανόρθωτα και αποκαλύπτει με μεγαλειώδη τρόπο το προσωπείο της δημοκρατίας του.

 

Αυτός είναι ο αγών του...