Viral βίντεο: Η Τερέζα Μέι μεταμορφώνεται σε Gollum για την... «my precious» συμφωνία του Brexit

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το τελευταίο 24ωρο ένα βίντεο που τρολάρει αλύπητα τη Βρετανίδα πρωθυπουργό, παραλληλίζοντας την ίδια με τον διχασμένο χαρακτήρα του Gollum από τον «Αρχοντα των Δαχτυλιδιών» και την συμφωνία του Brexit με το «my precious» δαχτυλίδι.

 

Στο viral κλιπ, με πρωταγωνιστή τον Άντι Σέρκις (που είχε υποδυθεί τον χαρακτήρα του Smeagol/Gollum στην διάσημη σειρά ταινιών) βλέπουμε αρχικά την Τερέζα Μέι να χαλαρώνει στο γραφείο της στον αριθμό 10 της Ντάουνινγκ Στριτ. 

 

Όταν ένας βοηθός της την πλησιάζει και της δίνει την Συμφωνία με την ΕΕ για να την μελετήσει, η Βρετανίδα Πρωθυπουργός αρχίζει έναν... ξεκαρδιστικό διάλογο με τον εαυτό της, που αντανακλά σε μεγάλο βαθμό τον διχασμό στην βρετανική κοινωνία. 

 

Από τη μία λοιπόν έχουμε τον «Gollum» εαυτό της Μέι να δηλώνει ότι θέλει πάση θυσία την συμφωνία, το δικό της «my precious», και να κοροϊδεύει τους «απατεώνες remainers», και από την άλλη τον «Smeagol» εαυτό της Μέι να εκφράζει δισταγμούς για τον τρόπο που θα επηρεαστούν οι πολίτες. 

 

Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

 

 

 

Πηγή: protothema