Βολτίτσα στην Κόρινθο στην υγειά των... "κορόιδων" Λουτρακιωτών

Εξαπλώνεται η αναρχία και η αναταραχή σε όλες τις δραστηριότητες και τις επιχειρήσεις, στις οποίες εμπλέκεται η Δημοτική Αρχή, με προσωπική ευθύνη ή έστω και την απλή ανοχή του Δημάρχου Γιώργου Γκιώνη και όχι μόνο, καθώς το θέμα είναι γνωστό εδώ και καιρό σε όλους...

 

Σαββατιάτικη βολτίτσα με το αυτοκίνητο της ΔΕΥΑΛ και την βενζίνη πληρωμένη από τα "κορόιδα" αποφάσισε να κάνει υπάλληλος της Δημοτικής Εταιρείας Ύδρευσης Αποχέτευσης Λουτρακίου - Αγίων Θεοδώρων.

 

Οι φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης του Loutraki365.gr, δεν επιδέχονται αμφισβήτησης, καθώς φαίνεται ξεκάθαρα το αυτοκίνητο της ΔΕΥΑΛ σε δρόμο της Κορίνθου, αρκετά χιλιόμετρα εκτός των ορίων του Δήμου!

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό, καθώς και το προηγούμενο Σάββατο (τουλάχιστον) το ίδιο αυτοκίνητο, βρισκόταν και πάλι στην Κόρινθο, κάτι που αναμφίβολα προκαλεί αλγεινή εντύπωση αλλά και ερωτηματικά σχετικά με τους ελέγχους που γίνονται από τη Δημοτική Αρχή, αναφορικά με το σημείο που βρίσκονται τα δημοτικά αυτοκίνητα που ως γνωστόν πληρώνουν οι δημότες.

 

Καμαρώστε: