Βόμβα μεγατόνων από Γιώργο Κοντό: "Βρέθηκαν χρήματα σε προσωπικούς λογαριασμούς δύο δημάρχων του Λουτρακίου"

Με ηχηρές αποκαλύψεις προειδοποιεί ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη Μαρία Πρωτοπαππά, Γιώργος Κοντός, ο οποίος ισχυρίζεται ότι έχει στα χέρια του "στοιχεία και αποδείξεις", τα οποία αποδεικνύουν σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, ότι σε προσωπικούς λογαριασμούς δύο Δημάρχων (τους οποίους κατονομάζει), "έχουν μπεί λεφτά από εργολάβους του δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων…"!!!

 

 

Ωστόσο, ο Γιώργος Κοντός, στη δήλωσή του σε Κορινθιακό Μέσο, την οποία αναπαρήγαγαν και αρκετά ΜΜΕ του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, δεν αποσαφηνίζει ούτε σε τι ακριβώς αφορούν τα ποσά αυτά, ούτε το ύψος των χρημάτων, ούτε περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο τα "στοιχεία" που επικαλείται περιήλθαν στην κατοχή του. Ξεκαθαρίζει όμως, ότι αν οι δύο δήμαρχοι εντός 24 ωρών από τη δημοσίευσή του αυτή, δεν απαντήσουν "για ποιον λόγο κατατέθηκαν σε προσωπικούς τους λογαριασμούς χρήματα"  θα αναγκαστεί να δώσει Συνέντευξη Τύπου στα Κορινθιακά μέσα και να παραθέσει τα στοιχεία που έχει στη διάθεση του.

 

Το loutraki365.gr, επικοινώνησε με τον κ. Γιώργο Κοντό, ο οποίος δεν θέλησε να δώσει περαιτέρω πληροφορίες για το θέμα και ξεκαθάρισε ότι θα αποκαλύψει όσα στοιχεία έχει στη διάθεσή του, εντός 24 ωρών, μέσω Συνέντευξης Τύπου που θα παραχωρήσει, αν οι δύο δήμαρχοι δεν απαντήσουν.

 

 

Το σίγουρο είναι ότι αναμένονται εξελίξεις μετά από αυτή την τόσο σοβαρή καταγγελία.