Βούλιαξε στο χιόνι το Λουτράκι (Εικόνες)

Βόρειο Πόλο θυμίζει το Λουτράκι τις τελευταίες ώρες, καθώς με δυσκολία ο κρατικός μηχανισμός προσπαθεί να κρατήσει ανοιχτό το οδικό δίκτυο της πόλης. Στο έργο αυτό, σημαντική είναι η βοήθεια του Ελληνικού Στρατού που διαθέτει οχήματα και προσωπικό.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, αν τα προβλήματα συνεχιστούν, ο Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, Γιώργος Γκιώνης, σκοπεύει να θέσει την περιοχή υπό καθεστώς κόκκινου συναγερμού. Άλλωστε, συνεχείς ήταν οι κλήσεις πολιτών προς το ΑΤ Λουτρακίου, προκειμένου η Αστυνομία να απομακρύνει τις πολικές αρκούδες που είχαν στρατοπεδεύσει έξω από τα σπίτια τους.

 

Ήδη, χιλιάδες είναι οι χρήστες των social media, που με αφορμή την παρακάτω φωτογραφία που αποτυπώνει το μέγεθος της χιονόπτωσης και έχει γίνει viral, επικροτούν την κίνηση της Δημοτικής Αρχής να κρατήσει σήμερα κλειστά τα σχολεία του Δήμου, ρίχνοντας παράλληλα τα βέλη τους προς τον Δήμαρχο Δράμας ο οποίος παρά τους -9 βαθμούς Κελσίου που σημειώθηκαν στην περιοχή τις πρωινές ώρες, αποφάσισε να στείλει τους μαθητές κανονικά για μάθημα.