Βράβευση δύο αθλητών του Ο.Α.Κ

Από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Κορίνθου αναφέρεται:

 

“Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Κορίνθου, πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του στo café Half Note την Kυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 στις 11.30 π.μ. Ήταν όλοι εκεί!! Το Διοικητικό Συμβούλιο, ο Δήμαρχος Κορινθίων κος Αλέξανδρος Πνευματικός , ο αντιπρόεδρος του ΚΕΠΑΠ κος Παναγιώτης Μεταξάς, ο αντιπεριφερειάρχης κος Θανάσης Γκίκας, ο περιφερειακός σύμβουλος  κος Λάκης Παπαφωτίου, ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κος  Γιώργος Φαρμάκης,  ο πρώην υπουργός Ν.Δ. κος Νίκος Ταγαράς, η πρώην βουλευτής  ΠΑΣΟΚ κα Κατερίνα Γκέκη Φαρμάκη, ο πρόεδρος της ΣΤ Ένωσης κος Λουκάς Λουκάτος, ο πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Ξυλοκάστρου ΣΥΘΑΣ, κος Καραβάς Σπύρος,ο, οι προπονητές, οι αθλητές αλλά κυρίως τα μικρά παιδιά του ομίλου μαζί με τους γονείς τους.

 

Ήταν ένα όμορφο πρωινό για όλους, σε πολύ ζεστό κλίμα, γεμάτη ευχές, χαμόγελα και δώρα.Ο πρόεδρος του Ο.Α.Κ. κ. Γιώργος Κεφερλής αφού έκανε ένα μικρό απολογισμό της αθλητικής χρονιάς που πέρασε, έδωσε τον λόγο σε όλους τους επίσημους προσκεκλήμενους για έναν σύντομο χαιρετισμό αφού τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους στην εκδήλωση.

 

Ιδιαίτερα στάθηκε  στον Δήμαρχο και στον αντιπρόεδρο του  ΚΕΠΑΠ,  για την μέχρι τώρα όμορφη συνεργασία και τους ευχαρίστησε για την ανακατασκευή των υπάρχοντων γηπέδων που όπως ανακοίνωσαν οι ίδιοι πρόκειται να γίνει μέσα στον επόμενο μήνα  αλλά και για την κατασκευή των νέων τενιστικών  εγκαταστάσεων στην περιοχή του Αγ. Γεωργίου που επίσης έχει ανακοινωθεί και δρομολογηθεί.  Πάνω απ’ όλα όμως ο κ. Κεφερλής ευχαρίστησε τους προπονητές και τα μέλη του για την όμορφη συνύπαρξη στους κόλπους του ομίλου. Στη συνέχεια έκοψε την βασιλόπιτα και  ευχήθηκε σε  όλους ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ γεμάτη υγεία, προσωπικές και τενιστικές επιτυχίες!

 

Ιδιαίτερη  και πολύ ευχάριστη στιγμή ήταν η βράβευση των δύο αθλητών του ΟΑΚ, Αριάδνης Ζωγράφου και Θέμη Τζουτζόπουλου για την κατάκτηση της έκτης και έβδομης θέσης αντίστοιχα στην τελική κατάταξη της ΣΤ  Ένωσης στις κατηγορίες τους”.