Ξανά μαζί στην κορυφή Ολυμπιακός Λουτρακίου και ΑΟ Περαχώρας

Στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας Κορινθίας, ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός Λουτρακίου έχασε βαθμούς εκτός έδρας μετά το ισόπαλο 1 – 1 με τον ΑΟ Λεχαίου, με αποτέλεσμα, να αποκτήσει «συγκάτοικο» στο βαθμολογικό ρετιρέ την Περαχώρα που επικράτησε με 2 – 1 επί του ΑΟ Μαψού. Τα τέρματα της Περαχώρας σημείωσαν ο Μαρκόπουλος με πλασέ στο 60΄και ο Τσογανάκος με πλασέ στο 75΄. Ακριβώς στο 90΄ο Χρήστος Γιώργαρης μείωσε στο τελικό 2 - 1. Οι δύο πρωτοπόροι "λύνουν τις διαφορές" την επόμενη (11η) αγωνιστική.
 
 
Στους -2 βαθμούς πίσω από τους δύο πρωτοπόρους, ακολουθούν ο Ισθμιακός που επικράτησε με 3 - 2 στη χθεσινή αυλαία της αγωνιστικής, επί του  ΑΠΣ Αγιάννης και ο Ολυμπιακός Ασσου μετά την σημερινή του νίκη , με σκορ 2 – 1 επί του Πανευρωστινιακού στην Αρχαία Κόρινθο.
 
 
Χωρίς σκορ έληξε το  ντέρμπι στην Τραγάνα του Κιάτου, ανάμεσα στις ισόβαθμες ομάδες την Θύελλα Κάτω Διμηνιού και τον Ηρακλή Λεχαίου, ενώ τις  δύο ομάδες ακολουθεί, υπολοιπόμενος με έναν βαθμό, ο Άρης Βοχαϊκού που πέρασε με 1 – 0 από την Ξυλοκέριζα επί του Εθνικού.
 
 
 
Τέλος σε χθεσινό αγώνα στο Σοφικό ο τοπικός Πανσολυγειακός έχασε με το ευρύ 1 – 3 από τον ΑΟ Ασπροκάμπου.
 
 
Η Βαθμολογία:
 
 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ