Ξεκίνησε η ενημέρωση των επιχειρήσεων – μελών του Επιμελητηρίου Κορινθίας

Την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου ξεκίνησε η ενημέρωση των επιχειρήσεων – μελών του Επιμελητηρίου Κορινθίας, με πρώτο σταθμό το Λουτράκι. Η ομάδα ενημέρωσης του Επιμελητηρίου μαζί με τον Πρόεδρο επικοινώνησαν στα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Λουτρακίου και σε κάθε ενδιαφερόμενο, τα νέα προγράμματα ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας καθώς, και τα προγράμματα εκπαίδευσης και κατάρτισης που υλοποιεί το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης της αναπτυξιακής του επιμελητηρίου Κορινθίας για εργαζόμενους, ανέργους και εργοδότες.

 

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, Παναγιώτης Πιτσάκης, η Διευθύντρια ΚΔΒΜ2, Μαριάτζελα Πανούση, η περιφερειακή υπάλληλος της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Πένυ Λάσκα, η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λουτρακίου, Ανδριάνα Κουρούκλη, Πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου, Σπύρος Καραβούλης και μέλη του Εμπορικού Συλλόγου.

 

Παρουσιάστηκαν, αναλυτικά:

 

- Οι ανοικτές δράσεις ΕΣΠΑ που αφορούν τη χρηματοδότηση επιχειρήσεων:

 

«Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας για μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις» 

 

 «Εργαλειοθήκη Επιχειρηματικότητας Εμπόριο – Εστίαση – Εκπαίδευση»    και

 

- Τα προγράμματα κατάρτισης που υλοποιούνται στο κέντρο επαγγελματικής κατάρτισης (ΚΕΚ) του Επιμελητήριου Κορινθίας. Προγράμματα και δράσεις του Επιμελητηρίου αλλά και Προγράμματα ΟΑΕΔ. Ακολούθησαν ερωτήσεις από τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι παρακολουθούσαν με αμείωτο ενδιαφέρον την ενημέρωση, οι οποίες απαντήθηκαν και αναλύθηκαν διεξοδικά από τους Υπεύθυνους του Επιμελητηρίου.

 

Στο πλαίσιο των συναντήσεων με τους εμπορικούς συλλόγους της Κορινθίας, ακολουθούν οι εξής:

 

  •  Ξυλόκαστρο στις 04 Μαρτίου, ημέρα Δευτέρα και ώρα 17:30 στο Κέντρο Νεότητος Ξυλοκάστρου.
  •  Βραχάτι στις 06 Μαρτίου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00, στα γραφεία της Κοινότητας του Βραχατίου.
  •  Δερβένι στις 13 Μαρτίου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 17:30, στο Πνευματικό Κέντρο Δερβενίου.
  •  Κιάτο στις 20 Μαρτίου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 17:30, στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου (Νικηταρά 19).

 

Καλούμε τα μέλη του επιμελητήριου και των εμπορικών συλλόγων, αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο να παρευρεθεί στις συναντήσεις, προκειμένου να πραγματοποιηθεί ένας ανοικτός και συγκροτημένος διάλογος, με στόχο να διαμορφωθούν προτάσεις και λύσεις με στόχο να ξεπεράσουμε τη μίζερη κατάσταση των τοπικών αγορών της Κορινθίας.

 

Θα υπάρξει επόμενη ενημέρωση με περισσότερες τοποθεσίες.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 2744024464 και στην ηλεκτρονική δ/νση media@korinthiacc.gr του Επιμελητηρίου Κορινθίας.