"Ξένιος Ζευς": Να ανοίξει και πάλι το Info Kiosk στον Ισθμό

Θέση απέναντι στα δημοσιεύματα που καταφέρονται εναντίον της λειτουργίας του INFO KIOSK στον Ισθμό της Κορίνθου, πήρε με τη σειρά του και ο Σύλλογος Επισιτιστών Λουτρακίου "Ξένιος Ζεύς", τα μέλη του οποίου, μέσω γραπτής ανακοίνωσης απαιτούν από όλους τους υποψηφίους Δημάρχους να σταθούν δίπλα στους φορείς του τόπου και να τοποθετηθούν δημόσια στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση".

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δ.Σ. του Συλλόγου "Ξένιος Ζεύς"

 

Το τελευταίο διάστημα γίναμε μάρτυρες δημοσιευμάτων που καταφέρονται εναντίον της λειτουργίας του INFO KIOSK στον ισθμό της Κορίνθου. Πραγματικά δεν μπορούμε να κατανοήσουμε τους λόγους αυτής της "επίθεσης" ούτε τα κίνητρα πίσω από αυτή!!!!

 

Το INFO KIOSK ήταν χρόνιο αίτημα όλων των φορέων που ασχολούνται με τον τουρισμό και είμαστε χαρούμενοι που επιτέλους έγινε πραγματικότητα. Στους πρώτους μήνες της λειτουργίας του μόνο το επισκέφτηκαν χιλιάδες κόσμου παίρνοντας πληροφορίες για τον Δήμο μας αλλά και για την ευρύτερη περιοχή.

 

Η επισκεψιμότητα της πόλης αυξήθηκε και όλοι εμείς εξυπηρετήσαμε κόσμο που υπό άλλες συνθήκες δεν θα γνώριζε καν την ύπαρξη της μας.

 

Αυτή τη στιγμή το INFO KIOSK παραμένει κλειστό εις βάρος όλων μας!!!! παρά την πρόθεση των υπηρεσιών να στηρίξουν την προσπάθεια στα πλαίσια της νομιμότητας, πράγμα που έχουν ήδη πράξει μέχρι τώρα.

 

Οι συνεχείς καταγγελίες έχουν προκαλέσει τεράστια αναστάτωση. Καταδικάζουμε απερίφραστα τις συγκεκριμένες ενέργειες !!! Καλούμε τον καταγγέλλοντα να ανακαλέσει!!!

 

Απαιτούμε από όλους τους υποψηφίους Δημάρχους να σταθούν δίπλα στους φορείς του τόπου και να τοποθετηθούν δημόσια στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση !!!!!

 

Πρόεδρος: Κόντης Ιωάννης

Αντιπρόεδρος: Γεωργίου Δημήτρης

Γενικός Γραμματέας: Οικονόμου Γιώργος

Ταμίας: Κουτσός Μάριος

Μέλος : Χατζόπουλος Κων/νος