Υπεγράφη η σύμβαση για νέα αποδυτήρια στο γήπεδο του Ζευγολατιού

Στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού βρέθηκε εχθές (16/5/18) το πρωί ο δήμαρχος Βέλου-Βόχας Αννίβας Παπακυριάκος όπου υπέγραψε με τον αρμόδιο Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη προγραμματική σύμβαση μεταξύ του Υφυπουργείου και του Δήμου Βέλου Βόχας για το έργο: «Γήπεδο Ζευγολατιού Δήμου Βέλου Βόχας – Κατασκευή Αποδυτηρίων».

 

 

 

Ο δήμαρχος Βέλου-Βόχας είχε ασκήσει επανειλημμένως πιέσεις προς το αρμόδιο υφυπουργείο για την ολοκλήρωση των εργασιών στο Δημοτικό γήπεδο Ζευγολατιού και την κατασκευή των αποδυτηρίων, αφού ο δήμος Βέλου-Βόχας διαθέτει ισχυρό έμψυχο υλικό σε όλα τα αθλήματα και επομένως η ενίσχυση και ανάπτυξη της αθλητικής υποδομής του δήμου καθώς και η βελτίωση των συνθηκών γύμνασης των χρηστών του γηπέδου Ζευγολατιού είναι απαραίτητη.

Οι προσπάθειές του στέφθηκαν με επιτυχία σήμερα, με την παρουσία και τη συμβολή των βουλευτών Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Ψυχογιού, Μαρίας Θελερίτη και Γιώργου Τσόγκα, ενώπιον των οποίων υπεγράφη η προγραμματική σύμβαση.

Το έργο που φτάνει τα 100.000€ χρηματοδοτείται από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (ΓΓΑ) μέσα από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) και η υλοποίησή του θα γίνει σε συνεργασία με το Δήμο Βέλου – Βόχας.

 Tο loutraki365.gr δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.

Leave a comment

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
Έλεγχος CAPTCHA
Αυτή η ερώτηση είναι για να ελέγξουμε αν είστε ή όχι άνθρωπος και να αποφύγουμε την αυτοματοποιημένη υποβολή ανεπιθύμητων μηνυμάτων.
6 + 11 =
Επιλύστε αυτό το απλό μαθηματικό πρόβλημα και εισάγετε το αποτέλεσμα. π.χ. για 1 + 3, πληκτρολογήστε 4.