Υπέγραψε με τη Ferrari o Μικ Σουμάχερ, γιος του θρυλικού οδηγού της Formula 1

Ο γιος του Mίκαελ Σουμάχερ, του θρυλικού οδηγού της Formula 1, είναι η νέα μεταγραφή της Ferrari και θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα Formula 2 του 2019.

 

Την είδηση επιβεβαίωσε η Ferrari μέσω ανακοίνωσης, σύμφωνα με την οποία ο Μικ Σουμάχερ θα τρέξει το 2019 στο πρωτάθλημα Formula 2, ενώ αναμένεται να ξεκινήσει από την επόμενη εβδομάδα, μαζί με τους συναδέλφους του οδηγούς της Ακαδημίας, τις προπονήσεις για τη νέα σεζόν. 

 

«Για κάποιον σαν και εμένα, που τον ξέρει από τότε που γεννήθηκε, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι καλοσωρίζω τον Μίκ στη Ferrari με συγκίνηση, όμως τον διαλέξαμε για το ταλέντο, την προσωπικότητα και τις επαγγελματικές του δυνατότητες, οι οποίες έχουν διαφανεί, παρά το νεαρό της ηλικίας του», δήλωσε ο επικεφαλής της ομάδας της Ferrari.

 

Ο 19χρονος Μικ Σουμάχερ κατέκτησε τον προηγούμενο Οκτώβριο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Formula 3, ενώ μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δηλώνει ενθουσιασμένος για τη συνεργασία του με την Ferrari. 

 

«Είναι παραπάνω από προφανές ότι η Ferrari έχει μια μεγάλη θέση στην καρδιά μου από τη στιγμή που γεννήθηκα αλλά και στις καρδιές της οικογένειάς μας, γι 'αυτό και είμαι ευτυχής σε προσωπικό επίπεδο για αυτήν την ευκαιρία», αναφέρει ο Μικ Σουμάχερ, στην ανάρτησή του.

 

 

Ο πατέρας του, Μίκαελ Σουμάχερ, ο οποίος έχει κερδίσει πέντε τίτλους της Formula 1 με τη Ferrari, δίνει τη δική του μάχη με τη ζωή τα τελευταία πέντε χρόνια, μετά το ατύχημα που είχε στο θέρετρο Μεριμπέλ στις γαλλικές Άλπεις, ενώ έκανε σκι.

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ