Υποψήφια Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων η Μαρία Πρωτοπαππά

Την υποψηφιότητά της για τη διεκδίκηση του Δήμου Λουτρακιωτών ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας 10 Δεκεμβρίου 2018,  η τέως Αντιδήμαρχος Οικονομικών και προσφάτως ανεξαρτητοποιηθείσα από το συνδυασμό του απερχόμενου Δημάρχου Γιώργου Γκιώνη, Μαρία Πρωτοπαππά ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωσή της:

 

Με απόλυτη επίγνωση της θέσεως και του θεσμικού μου ρόλου ως δημότισσας και πολιτικού προσώπου, έναντι των κρισίμων καιρών που διερχόμαστε ως τοπική κοινωνία, έναντι μιας οδυνηρής πολιτικής και κοινωνικο-οικονομικής κρίσης, με απροσδιόριστες συνέπειες για το Δήμο και τους Δημότες, προσέρχομαι για μία ακόμα φορά, ενώπιον των αντιπροσώπων του λαού του Δήμου μας.

 

Προσέρχομαι ενώπιον των εντολοδόχων της λαϊκής βούλησης που απαρτίζουν το Δημοτικό μας συμβούλιο, ένα κορυφαίο πολιτικό Σώμα.

 

Και προσέρχομαι όχι μόνο χάριν του σεβασμού μου προς αυτό, αλλά ειδικότερα σήμερα, χάριν της ανάγκης ενημερώσεώς του επί πολιτικών αποφάσεων των μελών του στα οποία συγκαταλέγομαι.

 

Με τις σκέψεις αυτές και τις αρχές που επιδιώκω να με διακρίνουν, σας ανακοινώνω τη συμμετοχή μου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές στο Δήμο μας ως επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού υπό την επωνυμία “ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ / Δύναμη δημιουργίας / Με θέληση και γνώση”…

 

Περί των λοιπών, στον κατάλληλο χρόνο.

 

Μαρία Πρωτοπαππά

Ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος.