Ζευγάρι από το Ναύπλιο σώθηκε από θαύμα ανήμερα της επετείου του γάμου τους!

Η εικαστικός Νένα Στογιάνοβιτς και ο σύζυγός της Άλεξ από το Ναύπλιο είχαν άγιο στο δρόμο του Ξηροπήγαδου.

 

Η τύχη ήταν με το μέρος τους και βοήθησε για να μην υπάρχουν χειρότερα. Η εικαστικός Νένα Στογιάνοβιτς και ο σύζυγός της Άλεξ θα θυμούνται αυτό το Σάββατο σε όλη τους τη ζωή. Ξεκίνησαν το πρωί για να πάνε προς την Κυνουρία να γιορτάσουν την επέτειο του γάμου τους. Από τις λίγες φορές που δεν πήραν μαζί στην εκδρομή τα παιδιά τους.

 

Λίγο έξω από το Ξηροπήγαδο το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Άλεξ, ο οποίος είναι έμπειρος οδηγός, με επαγγελματικό ελληνικό δίπλωμα αλλά και σερβικό, άρχισε να χάνει την πρόσφυση στο δρόμο και να κινείται ανεξέλεγκτα δίπλα στο τεράστιο γκρεμό, με αποτέλεσμα να ντεραπάρει, ευτυχώς πάνω στο δρόμο. Για καλή τους τύχη δεν έπαθαν ούτε γρατζουνιά.

 

Αρκετές ώρες αργότερα η Νένα Στογιάνοβιτς, άρχισε να συνειδητοποιεί ότι κινδύνεψε η ίδια τους η ζωή. Ταραγμένη πλέον κοιτώντας τις φωτογραφίες που είχε τραβήξει αμέσως μετά το ατύχημα, όταν ακόμα δεν είχε καταλάβει τη σοβαρότητά του, είπε για το ατύχημα: «Έχω την εντύπωση ότι τώρα έρχεται στη συνείδησή μας τί έχουμε βιώσει. Είμαστε τυχεροί που δεν πέσαμε στο γκρεμό. Όπως μου είπαν οι ντόπιοι έχουν γίνει τροχαία με θανάτους σε αυτό το σημείο».

 

Μιλώντας για το πώς συνέβη το τροχαίο, η ίδια είπε:

 

«Ούτε καν ξέρουμε… ούτε στην στροφή… ούτε χτυπήσαμε πολύ στο βράχο … Έβρεχε και ο δρόμος γλιστρούσε. Ήταν όπως τα πλακάκια στη πλατεία Συντάγματος του Ναυπλίου, συμπληρώνει… Πηγαίναμε να γιορτάσουμε το επέτειο του γάμου μας προς το Λεωνίδιο. Όπως κάθε χρόνο. Είναι οι μόνες φορές που βγαίνουμε χωρίς τα παιδιά».

 

 

Η ίδια επιδίωξε τη δημοσιοποίηση της περιπέτειάς της που παρολίγο να στοιχίσει την ίδια της τη ζωή και του συζύγου της, για να προσέχουν όσοι κινούνται σε αυτό το δρόμο.

 

«Καλό είναι να το ξέρει ο κόσμος και να προσέχει. Ειδικά όταν ψιλοβρέχει. Είναι επικίνδυνος αυτός ο δρόμος».

 

peloponnisosnews.gr