Ζώδια: Οι προβλέψεις της εβδομάδας (19-25 Νοεμβρίου)

Τι προβλέπουν τ'άστρα για αυτή την εβδομάδα και πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο η Πανσέληνος στις 23/11...

 

Κριός

Η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη-Διδύμων στις 23/11 εγείρει ζητήματα στο στενό και ευρύτερο περιβάλλον σας, μόνο που ο χειρισμός σας θα καθορίσει την εξέλιξη των πραγμάτων γιατί οι υπερβολές μπορεί να σας οδηγήσουν σε ατέρμονες αντιπαραθέσεις. Προσοχή σε λάθος επιλογές λόγω υπεραισιοδοξίας σε εμπορικές συμφωνίες. Η Δευτέρα είναι ιδανική μέρα για διασκέδαση. 

 

Ταύρος

Με την Πανσέληνο στον άξονα Τοξότη-Διδύμων στις 23/11 να επικεντρώνεται σε οικονομικά θέματα που σας απασχολούν, μπορεί να κλείσετε υποθέσεις, όμως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις υπερβολές, σε έντονη νευρικότητα και σε υπεραισιοδοξία στις κινήσεις σας για να μην πάρετε λάθος αποφάσεις που θα σας στοιχίσουν οικονομικά και ψυχολογικά. 

 

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος στον άξονά σας με τον Τοξότη στις 23/11 σας καθιστά πρωταγωνιστές αυτή την εβδομάδα, καθώς επικεντρώνεστε στις σχέσεις, προσωπικές και επαγγελματικές. Οι συναισθηματικές σας ανάγκες είναι κυρίαρχες, ο τρόπος όμως που τις εκφράζετε μπορεί να προκαλέσει συγκρούσεις. Υπερβολές και υπεραισιοδοξία στην καριέρα πιθανώς να σας στοιχίσει. Το Σάββατο πρωταγωνιστείτε!

 

Καρκίνος

Ζητήματα του παρελθόντος και εργασιακά ζητήματα πιθανώς να κληθείτε να λύσετε, με την Πανσέληνο στον άξονα Τοξότη-Διδύμων στις 23/11. Έίναι γεγονός ότι ο συναισθηματισμός μπορεί να είναι έντονος, η νευρικότητα επίσης, και να σας οδηγήσουν σε αντιδράσεις που θα προκαλέσουν προστριβές. Προσπαθήστε να ισορροπήσετε την ψυχολογία σας. Η Κυριακή είναι ιδανική μέρα για να ξεφαντώσετε. 

 

Λέων 

Η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη-Διδύμων στις 23/11 φέρνει στην επιφάνεια θέματα φιλικών και ερωτικών σχέσεων. Καλό είναι όμως να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, γιατί μπορεί να υποπέσετε με ευκολία σε υπερβολές που θα οδηγήσουν σε λάθη. Τη Δευτέρα μη χάσετε την ευκαιρία για να διασκεδάσετε, ξεφεύγοντας από την καθημερινότητα που σας κουράζει. 

 

Παρθένος

Με την Πανσέληνο στον άξονα Τοξότη-Διδύμων στις 23/11, επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα έρχονται στην πρώτη γραμμή. Μόνο που θα πρέπει να είστε άκρως προσεκτικοί γιατί εγωισμός, νεύρα, υπερβολική αυτοπεποίθηση μπορεί να οδηγήσουν σε λανθασμένους χειρισμούς! Κρατήστε χαμηλούς τόνους. Την Πέμπτη έχετε την ευκαιρία να βρεθείτε με ενδιαφέρουσα παρέα. 

 

Ζυγός 

Σημαντικές αποφάσεις ή εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν σε σχέση με το στενό και ευρύτερο περιβάλλον σας, με σπουδές, με ταξίδια που πιθανώς να θέλετε να πραγματοποιήσετε. Ο αυξημένος εκνευρισμός, η υπερβολική και αλόγιστη δράση, η υπεραισιοδοξία, είναι πιθανό να οδηγήσουν σε λάθη. Δείξτε ψυχραιμία και ρεαλιστική σκέψη. Το Σάββατο ρίξτε το έξω. 

 

Σκορπιός

Οικονομικές συναλλαγές με τρίτους έρχονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος με την Πανσέληνο στον άξονα ΤοξότηΔιδύμων και καλό είναι να δείξετε την απαραίτητη προσοχή στη διαχείρισή τους, γιατί η υπερβολική αισιοδοξία και η συγκρουσιακή διάθεση μπορεί να σας οδηγήσουν σε λάθη. Η λογική προσέγγιση των πραγμάτων και η ψυχραιμία θα είναι οι καλύτεροι σύμβουλοι. Την Κυριακή διασκεδάστε. 

 

Τοξότης

Η Πανσέληνος στον άξονά σας με τους Διδύμους στις 23/11 επικεντρώνει το ενδιαφέρον σας στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις και δεν θα διστάσετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την εξέλιξή τους. Αυτό όμως που θα πρέπει να προσέξετε είναι η ένταση και οι υπερβολές, γιατί μπορούν να σας οδηγήσουν σε λάθη που θα προκαλέσουν έντονες αντιδράσεις. Τη Δευτέρα όλα είναι έρωτας, κέφι και διασκέδαση. 

 

Αιγόκερως

Η δουλειά και η καθημερινότητα έρχονται σε πρώτο πλάνο αυτή την εβδομάδα, με την Πανσέληνο στον άξονα Τοξότη-Διδύμων στις 23/11 να βγάζει στην επιφάνεια παρασκήνιο που θα πρέπει να διαχειριστείτε με σύνεση, καθώς μπορεί να οδηγηθείτε σε λάθη και συγκρούσεις που μόνο δυσάρεστες εξελίξεις θα φέρουν. Την Πέμπτη διασκεδάστε με την ψυχή σας.

 

Υδροχόος

Οι στόχοι και οι φιλοδοξίες σας βρίσκονται στο επίκεντρο, οι φιλικές και ερωτικές σχέσεις, οι ομαδικές προσπάθειες, και με την Πανσέληνο στον άξονα Τοξότη-Διδύμων σας δίνεται η ευκαιρία να κλείσετε ζητήματα που σας απασχολούν. Μόνο που μπορεί να χάσετε το μέτρο και να προκαλέσετε εκρηκτικές αντιπαραθέσεις. Το Σάββατο δώστε τον καλύτερο εαυτό σας στο ταίρι σας.

 

Ιχθύς

Η οικογένεια και η καριέρα θα σας απασχολήσουν αυτή την εβδομάδα, καθώς η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη-Διδύμων στις 23/11 φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε. Μόνο που ο εκνευρισμός μπορεί να είναι έντονος, οι υπερβολές να σας εκθέσουν. Δείξτε ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση. Την Κυριακή αφεθείτε στην καλή παρέα και στο ταίρι σας για να περάσετε υπέροχα.