21η αγωνιστική στη Α΄ Κορινθίας. Στα Αθίκια το ντέρμπι Τενεάτης - Ατρόμητος Χιλιομοδίου

Με ενδιαφέροντα παιγνίδια συνεχίζεται , αύριο Σάββατο (22/2) στις 15:00, στα πλαίσια της 21ης ημέρας , το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας  Κορινθίας.

 

Στα Αθίκια διεξάγεται το γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα στον τοπικό Τενεάτη  και τον πρωτοπόρο και ήδη πρωταθλητή Ατρόμητο Χιλιομοδίου  ,ο οποίος στους δύο προηγουμένους  αγώνες μετρά την απώλεια των 4  πρώτω βαθμών στο πρωτάθλημα.  Την ίδια στιγμή στο «Θώδειον « ο ΑΟ Λουτρακίου υποδέχεται την Θύελλα Κάτω Διμηνιού.

 

Στη Νεμέα ο Παννεμεατικός αντιμετωπίζει  τον Αστέρα Δεβενίου, σε ενδιαφέροντα αγώνα, μιας και η ομάδα της Δτυτικής Κορινθίας,  εκοψε την περασμένη αγωνιστική βαθμούς από τον Ατρόμητο Χιλιομαδίου. Την ίδια ώρα, στο Κιάτο ο Πέλοπας μάχεται με την Κόρινθο, με στόχο την νίκη που θα τον διατηρήσει στην 3η θέση της βαθμολογίας.΄

 

Στο «ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ» ο Ισθμιακός αγωνίζεται με την Θύελλα Πετρίου, στο Ζευγολατιό ο τοπικός ΑΟΖ  μάχεται σε αγώνα ντέρμπι με τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου,με στόχο την νίκη, Στο Ξυλόκαστρο ο Πανκαμαριακός αναζητά την νίκη, νίκη παραμονής, απέναντι στην Ελλάδα Βέλου ενώ τέλος  στο Γαλατάκι ο Σαρωνικός αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό Λουτρακίου.

 

korinthiakoi-orizontes.blogspot.com