Άδωνις Γεωργιάδης: «Σε έναν χρόνο θα πετάμε με υδροπλάνα»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε ότι σε έναν χρόνο «θα πετάμε με υδροπλάνα», ενώ υπογράμμισε πως θα γίνει ό,τι πρέπει προκειμένου να πραγματοποιηθεί αυτό.

 

 

Ο υπουργός Ανάπτυξης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ανέφερε ότι έχουν γίνει συναντήσεις με επενδυτές, ενώ υπενθύμισε ότι έχει προγραμματιστεί διυπουργική σύσκεψη για το θέμα την ερχόμενη εβδομάδα. Οφείλουμε να εκμεταλλευθούμε το γεγονός ότι η Ελλάδα είναι ιδανική χώρα για να αναπτυχθεί και να λειτουργήσει το δίκτυο υδροπλάνων, υπογράμμισε ο κ. Γεωργιάδης.

 

 

«Δεν γίνεται να έχουμε αυτή τη χώρα, η οποία είναι ιδανική για αυτό το μέσο το οποίο θα έδινε την δυνατότητα με πολύ λίγα χρήματα, σε πολύ λίγο χρόνο να αποκτάμε πρόσβαση σε προορισμούς που σήμερα είναι εξαιρετικά δυσπρόσιτοι», σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης και επέμεινε ότι η λειτουργία δικτύου υδροπλάνων θα ξεκινήσει σε μόλις έναν χρόνο από σήμερα. «Ημουν υφυπουργός Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και ναυτιλίας στην κυβέρνηση Παπαδήμου το 2011, τότε κάναμε συσκέψεις στο γραφείο μου για το θέμα των υδροπλάνων. Έχουμε 2019 και κάναμε τα ίδια», περιέγραψε ακόμη ο κ. Γεωργιάδης.

 

ethnos.gr