Άγιοι Θεόδωροι: Χθες άγριο κράξιμο, σήμερα... τρολάρισμα (Εικόνες)

Συνέχεια φαίνεται να δίνεται από κάποιους κατοίκους των Αγίων Θεοδώρων στην ανακοίνωση της συναυλίας της Μαρίζας Ρίζου στους Αγίους Θεοδωρους...

 

Την Πέμπτη 24 Ιουνίου, ο Αντιδήμαρχος Αγίων Θεοδώρων, Σπύρος Ράττης, κοινοποίησε στο προφίλ του στο facebook, την εκδήλωση του loutraki festival για την πόλη των Αγίων Θεοδώρων, σύμφωνα με την οποία, την Παρασκευή 3 Αυγούστου, στην παραλία Πευκάκια των Αγίων Θεοδώρων, θα τραγουδήσει η Μαρίζα Ρίζου.

 

Με το που κοινοποίησε την εκδήλωση, αρκετοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά ενώ κάποιοι το προχώρησαν ζητώντας ακόμα και την παραίτησή του.

 

Διαβάστε την είδηση εδώ

 

Κάποιοι, όμως, αποφάσισαν να προχωρήσουν το θέμα, ένα βήμα παρακάτω και να "τρολάρουν" τους πάντες, δημιουργώντας μια εκδήλωση στο facebook, σύμφωνα με την οποία το συγκρότημα των Pink Floyd στις 28 Ιουλίου θα τραγουδήσει στην πλατεία Φιλοστράτα στον παραλιακό πεζόδρομο των Αγίων Θεοδώρων.

 

Η ανακοίνωση του event:

 

 

Μετά από πολυετή πίεση των Pink Floyd να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα με μία συναυλία στην πόλη μας , οι τοπικοί άρχοντες τελικά το δέχτηκαν και έτσι θα τους απολαύσουμε το Σάββατο 28 Ιουλίου  στις 22:00 στην πλατεία Φιλοστράτα στον παραλιακό πεζόδρομο . Την συναυλία θα ανοίξει ο Γιώργος o Μάγκας.
Αφθονο κρασί και σουβλάκια