Άγιοι Θεόδωροι: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 5ος Ποδηλατικός γύρος

Το Σάββατο 15 Ιουνίου 2019 στις 10.30π.μ. στην Πλατεία Ντίνου συγκεντρώθηκαν δεκάδες παιδιά και γονείς για να λάβουν μέρος στνο 5ο Ποδηλατικό γύρο των Αγίων Θεοδώρων.

 

 

Την εκδήλωση διοργάνωσε ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αγίων Θεοδώρων. Σημαντική ήταν η συνεισφορά τόσο των χορηγών όσο και της Δημοτικής Αρχής, της ΕΛ.ΑΣ, του Συλλόγου ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ καθώς και του Ε.Ε.Σταυρού Αγίων Θεοδώρων.

 

 

Παρόντες στην εκδήλωση ο ΔήμαρχοςΛουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων Γιώργος Γκιώνης, ο αντιδήμαρχος Αγίων Θεοδώρων Σπύρος Ράτης, η υποψήφια Βουλευτής της ΝΔ στο Νομό Κορινθίας Σοφία Αναγνωσταρά, ο Πρόεδρος του Δ.Σ της Δημοτικής Κοινότητας Αγ. Θεοδώρων Άρης Κωσταντής, η Διοικητής του Α/Τ Αγίων Θεοδώρων, ο Αντιπρόεδρος του Ε.Ε.Σταυρού Αγίων Θεοδώρων Σίμος Σοφός, ο Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Οικιστών Δημήτρης Σαρέλας, ο δημοτικός σύμβουλος Α. Μποζίκης και πολλοί ακόμα.

 

 

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την καθιερωμένη ποδηλατάδα εντός της πόλης. Τους ποδηλάτες συνόδευαν περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ και όχημα των Δασοπυροσβεστών.

 

 

Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε κλήρωση με πολλά δώρα που εξασφάλισε η Πρόεδρος του Συλλόγου γονέων κυρία Κοκκώνη και μοιράστηκαν κουλούρια και πολλά νερά σε όλους τους συμμετέχοντες.

 

 

 

Πηγή: atnews.gr