Αγριο έγκλημα στην Κύπρο: Δολοφόνησαν ζευγάρι μπροστά στο 15χρονο παιδί τους

Το ζευγάρι, 60 και 59 ετών, καθηγητές στο επάγγελμα δολοφονήθηκε γύρω στη 1:30 τα ξημερώματα στο σπίτι του στον Στρόβολο.

 

 

Συγκλονίζει την Κύπρο η άγρια δολοφονία ενός ζευγαριού μπροστά στα μάτια του 15χρονου παιδιού τους. Το ζευγάρι, 60 και 59 ετών, καθηγητές στο επάγγελμα δολοφονήθηκε γύρω στη 1:30 τα ξημερώματα στο σπίτι του στον Στρόβολο.  Σύμφωνα με πληροφορίες του politis.com.cy, άγνωστοι που φορούσαν κουκούλες εισήλθαν σε οικία και δολοφόνησαν με μαχαίρι τους ιδιοκτήτες. Η σκηνή έχει αποκλειστεί από την Αστυνομία και με το πρώτο φως της ημέρας στη σκηνή έσπευσε ιατροδικαστής για εξετάσεις. Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για εντοπισμό των δραστών, αναζητώντας παράλληλα τα αίτια του στυγερού εγκλήματος. Στο σημείο βρίσκεται και ο Δήμαρχος Στροβόλου. 

 

Όπως αναφέρουν πηγές του «Π» τα θύματα βρέθηκαν πνιγμένα στο αίμα στο δάπεδο του σπιτιού. Το 15χρονο υιοθετημένο παιδί του ζευγαριού μπόρεσε να διαφύγει. Έτρεξε σε γειτονικό σπίτι και ανέφερε σε κατάσταση πανικού τι συνέβη. Οι δράστες φέρονται να είπαν στο παιδί να μην φοβάται και δεν θα το πείραζαν. 

 

 

 

Πηγή: Politis

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ