Αμβρόσιος: Ατάκες μίσους που δε θα μας αφήσουν να τον ξεχάσουμε (video)

Με γλώσσα αγοραία, ιδεοληψίες μίσους, με λόγο διχαστικό, ομοφοβικό και ρατσιστικό, ο Καλαβρύτων Αμβρόσιος παρέμενε στη θέση του αφού και η Ιερά Σύνοδος ανέχονταν τις αθλιότητες που εκστόμιζε.

 

 

Τώρα που δήλωσε ότι φεύγει για να κοιτάξει τον εαυτό του καλό είναι να θυμηθούμε, ότι δεν πρέπει να ξεχνάμε τι έλεγε ένας πρώην χωροφύλακας επί Χούντας, που με τα ράσα και την "αγιοσύνη" που πουλούσε λόγω θέσης επηρεάζε και μάλλον θα επηρεάζει για καιρό ακόμη τις ζωές των πιστών στη Μητρόπολή του.

 

 

Οι ύμνοι στον Χουντικό Ντερτιλή και η κόλαση που περιμένει Πολάκη και Τσίπρα

 

 

Είναι Οκτώβριος του 2018 και σε ένα κείμενο - οχετό ο Αμβρόσιος υμνεί τον Ντερτιλή, χαϊδεύει τη Χρυσή Αυγή και μιλάει για την κόλαση που περιμένει τον Παύλο Πολάκη, ενώ για τον τότε Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα λέει ότι είναι έτοιμος να προσκυνήσει το διάβολο. 

 

 

Δείτε ένα μικρό απόσπασμα και πατήστε στο λινκ να διαβάσετε ολόκληρο το κείμενο:

 

 

Τιμή καί δόξα μας επίσης είναι τό γεγονός, ότι επισκεφθήκαμε στις Φυλακές τον Ήρωα Στρατηγό Νικόλαο Ντερτιλή, στον οποίο ωμιλήσαμε για την ανάγκη να εξομολογηθή καί τελικά, φωτισθείς από τήν Χάριν του Κυρίου μας, ωδήγησε τα βήματά του κάτω από το επιτραχείλι του Εξομολόγου!

 

 

Αγαπητέ Κύριε Κύριε Κύριε Κύριε ....Πολάκη κάποτε και Εσείς πρέπει να το κάνετε! Αλλοιώς Σας περιμένει η Κόλαση!

 

 

 

 

Γλυκειά ελπίδα η Χρυσή Αυγή

 

 

 

 

Ο κομπλεξικός Σόιμπλε

 

 

Γράφει επί λέξει ο Αμβρόσιος, με αφορμή το θέμα των Γερμανικών αποζημιώσεων: Στην κατεύθυνση αυτή ενισχύεται και από τον κ. Σώϋμπλε, τον κομπλεξικό Υπουργό των Οικονομικών της Γερμανίας, η έκφραση του προσώπου του οποίου φανερώνει επίσης όλο το μίσος, που τρέφει εναντίον όλων, όσοι κατά καλή τους τύχη δεν χρησιμοποιούν αναπηρικό καροτσάκι για τις μετακινήσεις τους!

 

 

Όταν δικαιολογούσε τον Μητροπολίτη Κοζάνης που αποκάλεσε "βόθρο" τη Βουλή

 

 

Με πολλήν θλίψιν ανέγνωσα την είδηση, ότι ο κ. Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων ωργίσθη καθ' Υμών, επειδή είπατε, ότι η Βουλή των Ελλήνων ομοιάζει με βόθρο! Ούτε επικροτώ, ούτε όμως και αποδοκιμάζω τόν χαρακτηρισμό! Επιθυμώ όμως να Σας βοηθήσω στην Απολογία Σας.

 

 

Στο κείμενο του επιτίθεται στο σύνολο των πολιτικών αρχηγών με βαρείς χαρακτηρισμούς

 

 

Να σαπίσει το χέρι του Φίλη

 

 

Τον Απρίλιο του 2016, αφού καταριόταν όσους τρώνε κρέας την Μεγάλη Παρασκευή καταράστηκε και τον τότε Υπ. Παιδείας.  «Ενώπιόν σας, παρακαλώ τον Εσταυρωμένο Χριστό να σαπίσει το χέρι του Φίλη αν υπογράψει τέτοια διατάγματα αθεΐας όπως η κατάργηση των θρησκευτικών. Όσον αφορά στο κρέας που θα φάνε απόψε οι άθεοι που θα κάνουν τραπέζι, να γίνει δηλητήριο και να τους τρυπήσει το στομάχι. Να γίνει πέτρα και να μην το χωνέψουν. Ας τρώει ο καθένας ό,τι θέλει και να λατρεύει το Θεό που θέλει αλλά να μην προκαλεί το αίσθημα του θρησκευτικού κόσμου».

 

 

 

 

Καλύτερα Φασίστας Χουντικός, παρά αντάρτης

 

 

Παρουσία της Χρυσής Αυγής, ο Αμβρόσιος τον Ιανουάριο του 2018 έκανε συλλαλητήριο κατά τη συμφωνίας των Πρεσπών. Εκεί ανέπτυξε τη θεωρία του "καλύτερα Φασίστας χουντικός, παρά αντάρτης". Δείτε το βίντεο.

 

 

 

 

Τσίπρας: Ο Άθεος που έκανε οικογένεια

 

Με αφορμή το προσφυγικό ο Μητροπολίτης απευθύνεται με χυδαίο τρόπο τόσο στον Αλέξη Τσίπρα αλλά από τον "θείο" λόγο του δεν ξεφεύγει ακόμη και ο Πάπας! «Δημιουργήσατε οικογένεια χωρίς προηγουμένως να τελέσετε το Μυστήριο του Γάμου στην Ορθόδοξη Εκκλησία!» λέει για τον κ. Τσίπρα.

 

 

Προσφυγόπουλα - εγκληματίες 

 

 

Διαβάστε τι είχε πει με αφορμή τη φοίτηση προσφυγόπουλων σε σχολεία: «Το Κράτος προσπαθεί να εντάξει τα παιδιά των μεταναστών-κατακτητών μας στα Δημόσια Σχολεία... Εν τω μεταξύ οι δήθεν μετανάστες, στην ουσία όμως απεσταλμένοι κατακτητές, άρχισαν ήδη την εγκληματική δράση τους! Επιτίθενται, κλέβουν, τραυματίζουν ή και φονεύουν αθώους Έλληνες πολίτες».

 

 

Φτύστε τους ομοφυλόφιλους

 

Το «Φτύστε τους» αποτελεί τον πιο επιεική τρόπο του Χριστιανικού λόγου.» λέει ο Αμβρόσιος αναφερόμενος στους ομοφυλόφιλους με αφορμή τη δίκη του για ρατσιστικό λόγο.

 

 

Όταν αφόριζε τον Βερύκιο

 

«Εμείς, λοιπόν, από σήμερα αφορίζουμε τον Δημήτριο Βερύκιο και τον αποκόπτουμε από το Σώμα της Εκκλησίας ως ασεβέστατο υβριστή της Υπεραγίας Θεοτόκου και του Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού!» Αυτό έγραφε τον Αύγουστο του 2018 ο Αμβρόσιος σε ένα μακροσκελέστατο κείμενο στο blog του, κατά του δημοσιογράφου του ALPHA.

 

documentonews.gr