Άναψαν τα αίματα στο δημοτικό συμβούλιο – Διακοπή της συνεδρίασης

Στην διακοπή της συνεδρίασης του σημερινού Δημοτικού Συμβουλίου προχώρησε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φίλιππος Θυμής.

 

 

Στην απόφαση για ολιγόλεπτη διακοπή των εργασιών οδηγήθηκε καθώς λίγο έλειψε να μετατραπεί η αίθουσα συνεδριάσεων σε ρινγκ.

 

 

Όλα ξεκίνησαν όταν πήρε το λόγο ο κ. Γιώργος Μαρίνης με αφορμή το σημερινό περιστατικό της σύλληψης του δημοτικού συμβούλου Γιώργου Κοντού μετά από αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε εναντίον του αρθρογράφος τοπικού blog για συκοφαντική δυσφήμηση. (Δείτε:"Χειροπέδες" σε δημοτικό σύμβουλο του Λουτρακίου μπροστά στα μάτια δεκάδων ανθρώπων )

 

 

Ο κ. Μαρίνης έβαλε εναντίον της επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δύναμη Δημιουργίας»  Μαρίας Πρωτοπαππά επειδή εκείνη στήριξε τον σύμβουλο της παράταξης της.

 

 

Μάλιστα κατά την τοποθέτηση του αναφέρθηκε σε ανάλογη προσωπική του εμπειρία, λέγοντας πως και ο ίδιος είναι παθών από κακόβουλα σχόλια στο internet και ότι μάλιστα μάρτυρες κατηγορίας εναντίον του πήγαν συγγενικά του πρόσωπα.

 

 

Η δήλωση του αυτή προξένησε την έντονη αντίδραση παρόντος συγγενικού του προσώπου που διέψευσε ότι είχε πάει ως μάρτυρας κατηγορίας εναντίον του κ. Γιώργου Μαρίνη.

 

 

Η ένταση ανέβηκε, τα αίματα άναψαν και εκείνη τη στιγμή δημότης που παρακολουθούσε την συνεδρίαση αντιδρώντας φώναξε «Πως έχετε καταντήσει έτσι το Δημοτικό Συμβούλιο. Είναι ντροπή σας».

 

 

Αυτό οδήγησε σε καβγάδες μεταξύ των παρευρισκόμενων. Όλοι τσακώνονταν με όλους και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου διέκοψε για λίγα λεπτά τη συνεδρίαση για να ηρεμήσουν τα πνεύματα ώστε να μπορέσει να ολοκληρωθεί η διαδικασία.