«Ανατροπή» από Καραπανάγο - «Αλλάζουμε ΜΑΖΙ»: Στον Εισαγγελέα για τα καταθετήρια που μοίρασε ο Γ. Βλάχος στο Δημοτικό Συμβούλιο

Σε μια κίνηση που θα «αλλάξει τα δεδομένα» στο Δήμο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων προχώρησε η δημοτική παράταξη «αλλάζουμε ΜΑΖΙ».

 

 

Ο επικεφαλής της παράταξης Ιωάννης Καραπανάγος και οι δημοτικοί σύμβουλοι Κασσιανή Κόντη και Κωνσταντίνος Σταυρόπουλος ενημέρωσαν τόσο την Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Κορίνθου όσο και τον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων, για τα όσα πρωτοφανή διαδραματίστηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο της 25ης Σεπτεμβρίου όταν ο κ. Γιώργος Βλάχος μοίρασε στους παρόντες δημοτικούς συμβούλους και πολίτες φωτοτυπίες καταθετηρίων τραπέζης υπονοώντας χρηματισμό της Δημοτικής Αρχής.

(Δείτε: Δημοτικό Συμβούλιο Λουτρακίου: Η στιγμή που ο Γ. Βλάχος μοιράζει τα καταθετήρια ύψους 54.000 ευρώ)

 

Η ενέργεια αυτή εκ μέρους της παράταξης «αλλάζουμε ΜΑΖΙ» -ενέργεια στην οποία όλοι ανέμεναν ότι θα είχαν προχωρήσει οι άμεσα εμπλεκόμενοι- σίγουρα θα σημάνει την απαρχή εξελίξεων για τη Δημοτική Αρχή, που όπως όλα δείχνουν ξεκίνησε επεισοδιακά τη νέα της θητεία.

 

 

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση της παράταξης «αλλάζουμε ΜΑΖΙ»:

 

 

 

Ο Συνδυασμός μας εξουσιοδοτήθηκε, από το εκλογικό σώμα, να εκπροσωπεί τη λαϊκή βούληση με γνώμονα τις Αρχές και τις Αξίες που εξήγγειλε προεκλογικά.

 

 

Τα απαράδεκτα και λυπηρά γεγονότα που έλαβαν χώρα, μέσα  στο Δημοτικό Συμβούλιο, την 25η Σεπτεμβρίου 2019, προκάλεσαν εύλογα ερωτήματα ηθικής τάξεως, εντιμότητας και διαφάνειας.

 

 

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Συνδυασμού μας, Ιωάννης Καραπανάγος, Κωνσταντίνος Σταυρόπουλος και Κασσιανή Κόντη, με συναίσθηση του καθήκοντος, υπευθυνότητα, συνέπεια και σοβαρότητα, στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και ενημέρωσαν για τα επισυμβάντα απαράδεκτα και λυπηρά γεγονότα, χωρίς καθυστέρηση, τόσο την Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Κορίνθου όσο και τον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων.

 

 

Ο Συνδυασμός μας είναι και θα είναι παρών, στο πλευρό των συνδημοτών μας, για όσα τους αφορούν, προστατεύοντας πάντα την υπόληψή τους, καθώς και το δημόσιο συμφέρον.

 

εκ του Γραφείου Τύπου