Ανατροπή και νέα δεδομένα στη δικαστική υπόθεση Γιώργου Βλάχου - Δήμου Λουτρακίου

Στα Δικαστήρια Κορίνθου δικάζεται αύριο Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου, στις 10:00, η αίτηση της "Αλέξανδρος Τεχνική" και του μετόχου της, Γιώργου Βλάχου για να αναλάβει τη διαχείριση της Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία "Λουτράκι Α.Ε.".

 

Και μπορεί στο Δικαστήριο της Πέμπτης 22 Νοεμβρίου ο Δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης σύμφωνα με όσα είχε ο ίδιος δηλώσει στο Δημοτικό Συμβούλιο να είχε πείσει το στέλεχος της Αλέξανδρος Τεχνική, Γιώργο Βλάχο, να αναβάλει τη δίκη, ωστόσο αυτό δεν θα συμβεί και στο αυριανό δικαστήριο.

 

Σε επικοινωνία που είχε το loutraki365.gr με τον κ. Γιώργο Βλάχο, το στέλεχος της Αλέξανδρος Τεχνική ξεκαθάρισε ότι "θα δώσω το παρών στην αυριανή δίκη, προκειμένου να διεκδικήσω τη δικαίωσή μου και να αναλάβω τη διαχείριση της Λουτράκι Α.Ε".

 

Μάλιστα, σε ερώτηση του loutraki365.gr τι άλλαξε από την προηγούμενη φορά και οδηγούμαστε σε αυτή την εξέλιξη, ο ίδιος απάντησε ότι "Έχω κουραστεί από τις υποσχέσεις και τις μελλοντικές λύσεις που μου προτείνουν. Την προηγούμενη φορά συμφώνησα και προσπάθησα να κάνω υπομονή, πιστεύοντας ότι θα βρεθεί λύση. Κάτι που όμως δεν υπήρξε και πλέον προχωράω τις Νομικές διαδικασίες".

 

Νίκος Λόης: Πρέπει να αφυπνιστουμε κινδυνεύουν τα ασημικά του Δήμου μας.

 

Θέση για το συγκεκριμένο θέμα, πήρε και ο Νομικός Νίκος Λόης, ο οποίος ενημέρωσε τον κόσμο μέσω της σελίδας του σε γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης για την αυριανή δικαστική μάχη.

 

"Αύριο εκδικάζεται στο Μονομελες πρωτοδικείο Κορίνθου η αίτηση της εταιρείας του έργου του ΣΠΑ, για να θέσει σε αναγκαστική διαχείριση την Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία μας και υα διαχειρίζεται πλέον αυτή την τύχη της. Ίσως με την μίσθωση του ΣΠΑ να μην προχωρήσει σε αυτήν την διαδικασία, αλλά μας αφήνει σε αγωνία. Εμείς θα είμαστε εκεί. Πρέπει να αφυπνιστουμε κινδυνεύουν τα ασημικά του Δήμου μας. Θα τους τα παραχωρησουμε αμαχητί;"