Ανατροπή στο MasterChef: Ολοι οι παίκτες είναι εκτός παιχνιδιού (Εικόνες)

Τι έχει συμβεί στο MasterChef, όπου η μία διαρροή διαδέχεται την άλλη; Γιατί όλοι οι παίκτες είναι πλέον εκτός παιχνιδιού; Μήπως ο νικητής έχει ήδη αναδειχτεί;

 

 

Η διαρροή φωτογραφιών στο διαδίκτυο με παίκτες του Masterchef εκτός του παιχνιδιού, φαίνεται ότι έχουν μπερδέψει και έχουν προκαλέσει σύγχυση στο τηλεοπτικό κοινό. 

 

Η ομάδα «γίνονται πραγματάκια» στο facebook «ευθύνεται» για τα περισσότερα spoiler alert. Μετά τον Τιμολέοντα Διαμαντή, ανέβασε και μια φωτογραφία όπου φαίνεται ότι και ο Χρήστος Γλωσσίδης είναι εκτός παιχνιδιού.

 

 

 

Ετσι, η σύγχυση μεγαλώνει, καθώς ο μόνος παίχτης τον οποίο δεν έχουμε ακόμη δει, είναι ο Γιώργος Φασιλής (μάλλον είναι θέμα χρόνου να τον δούμε και αυτόν).

 

Αν ισχύει ότι το παιχνίδι δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί και ο τελικός δεν έχει ακόμη γίνει, είναι δύσκολο ως απίθανο, να έχουν βγει οι παίκτες από το παιχνίδι.  

 

Βέβαια, και στους προηγούμενους κύκλους του παιχνιδιού, οι τρεις φιναλίστ βρίσκονταν εκτός και τα γυρίσματα του τελικού έγιναν αργότερα. 

 

 

Πάντως δεν είναι πλέον λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι πιθανόν και η παραγωγή να έχει αφήσει τους παίκτες ελεύθερους, και να επιστρέψουν αργότερα για να γυρίσουν τα υπόλοιπα επεισόδια.

 

 

Ετσι είναι πιθανό τα ονόματα του τελικού που έχουν διαρρεύσει να μην είναι αυτά που έχουν μέχρι τώρα κυκλοφορήσει.

 

TheToc