Απασφάλισε ο Γιώργος Βλάχος: Τι ποσά λέει ότι κατέθεσε στους λογαριασμούς Γκιώνη

"Ξαναχτυπά" με νέα δημόσια δήλωσή του ο γνωστός στο Λουτράκι εργολάβος κ. Γιώργος Βλάχος. Αυτή τη φορά γίνεται πιο συγκεκριμένος ενισχύοντας με τον τρόπο αυτό τους ισχυρισμούς του Γιώργου Κοντού που έβαλαν φωτιά στο πολιτικό σκηνικό του Λουτρακίου.

 

 

Ο Γιώργος Βλάχος απευθυνόμενος στον Κώστα Λογοθέτη επαναλαμβάνει όσα είχε πει στην προηγούμενη επιστολή του προς τον υποψήφιο Δήμαρχο: «Κύριε Λογοθέτη σας έγραψα ότι ζητήσατε και πήρατε χρήματα. Σας έγραψα ότι διαθέτω παραστατικά..» και ολοκληρώνει αφήνοντας σαφείς αιχμές για τις φήμες που κυκλοφορούν ως αιτιολογία για το ποσό που ισχυρίζεται ο κ. Βλάχος ότι έχει δώσει στον Κώστα Λογοθέτη: « Θα βγείτε πάλι να μου πείτε ότι πουλήσατε το σπίτι σας, χωρίς προσύμφωνο, χωρίς συμφωνητικό και χωρίς συμβόλαιο».

 

 

Απευθυνόμενος στον Γιώργο Γκιώνη όχι μόνο καταγγέλλει ότι ο απερχόμενος Δήμαρχος ζήτησε και πήρε χρήματα, αλλά όπως ισχυρίζεται, αυτά κατατέθηκαν τόσο στον προσωπικό του λογαριασμό, όσο και σε λογαριασμούς συγγενικών του προσώπων. Μάλιστα επιμερίζει τα ποσά για να γίνει ακόμα πιο συγκεκριμένος. Αναρωτιέται δε: «θα αφήσετε να μπλέξουν αθώοι άνθρωποι;».

 

 

 

Στην επιστολή του ο κ.Βλάχος αναφέρει:

 

 

«Κύριε Λογοθέτη σας έγραψα ότι ζητήσατε και πήρατε χρήματα.

 

Σας έγραψα ότι διαθέτω παραστατικά..

 

Σας ζήτησα να είστε σεμνός. Σας πρότεινα να βρείτε σοβαρές εξηγήσεις.

 

Αγρόν αγοράσατε. Απευθυνθήκατε στον Άρειο Πάγο για να κερδίσετε χρόνο, να περάσετε τον κάβο των εκλογών, όπως κάνατε το 2014. Θα βγείτε πάλι να μου πείτε ότι πουλήσατε το σπίτι σας, χωρίς προσύμφωνο, χωρίς συμφωνητικό και χωρίς συμβόλαιο.

 

 

Κύριε Γκιώνη ζητάτε άπλετο φως και διαφάνεια και να λάμψει η αλήθεια και άλλα ηχηρά παρόμοια.

 

Κρύβεστε πίσω από προσωπικά δεδομένα κλπ.

 

Λοιπόν μου ζητήσατε και πήρατε χρήματα  τα οποία κατατέθηκαν στον προσωπικό σας λογαριασμό και σε άλλους συγγενικούς.

 

15+25+20=60.000 ευρώ !

 

Ερώτημα θα αφήσετε να μπλέξουν αθώοι άνθρωποι;

 

Το αίμα επι τας κεφαλάς ημών…!

 

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

 

Επιχειρηματίας-Εργολάβος»