Απίστευτο: 'Ανοιξε η γη και “κατάπιε” αυτοκίνητα! (video)

Πανικός στην περιοχή του Ερζερούμ στην ανατολική Τουρκία. Η έντονη βροχόπτωση και πιθανές κακοτεχνίες μετέτρεψαν μέρος του δρόμου σε κρατήρα.

 

 

 

Oι κάτοικοι του Ερζερούμ είδαν την άσφαλτο να υποχωρεί και στην τεράστια τρύπα που άνοιξε να πέφτουν τα αυτοκίνητά τους. Προηγήθηκε καταρρακτώδης βροχή, που είχε ως αποτέλεσμα η κεντρική λεωφόρος Çaykara να πλημμυρίσει, αναφέρει η Μιλιέτ. Στο σημείο, δε, που εκτελούνταν εργασίες αγωγού φυσικού αερίου έγινε ένας τεράστιος λάκκος.

 

Λόγω της καθίζησης, αρκετά σταθμευμένα αυτοκίνητα βρέθηκαν στο κενό. Αναφέρθηκαν, επίσης, πτώσεις τοίχων φτωχόσπιτων στην παραγκούπολη Ζεϊνέπ. Το ευτύχημα είναι ότι δεν υπήρξαν θύματα, είτε επειδή οι ένοικοι απουσίαζαν, είτε γλίτωσαν ως εκ θαύματος.

 

Μία στέγη στην συνοικία Γκιούλμπασι καταστράφηκε από αστραπή.

 

Από τη Δευτέρα οπότε και εκδηλώνονται τα έντονα καιρικά φαινόμενα στην ανατολική επαρχία Ερζερούμ, η ζωή παρέλυσε, πολλές οικίες και επιχειρήσεις πλημμύρισαν και οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ορμητικά ποτάμια.

 

Καθώς ξεκίνησαν οι διαρροές αερίου από τους σπασμένους αγωγούς, κινητοποιήθηκε η αστυνομία αλλά και πολίτες, παίρνοντας προφυλάξεις.