Α.Πνευματικός”Νέα ήθη που δεν αρμόζουν στο Δήμο μας…κ. Νανόπουλε”

Χτες Δευτέρα 25 Νοεμβρίου , είχαμε μετά από προσκλήσεις δύο συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η τακτική για την ψήφιση του εκπροσώπου του Δήμου στο ΔΣ του ΑΟΣΑΚ στις 15:30 με μοναδικό υποψήφιο που είχε καταθέσει αίτηση τον πρόεδρο της Κοινότητας Άσσου Γιαννακουλόπουλο Ναπολέων, που μέχρι σήμερα έχει αναμφισβήτητα μια επιτυχημένη θητεία στον ΑΟΣΑΚ, υπερασπίζοντας με μεγάλο αγώνα και κόπο την καλύτερη λειτουργία του, καταφέρνοντας την καλύτερη άρδευση των αγροτικών καλλιεργειών και στη δημοτική ενότητα Άσσου Λεχαίου αλλά και στην Κόρινθο και Αρχαία Κόρινθο που σπάνια τα προηγούμενα χρόνια αρδεύοντουσαν με νερό από τον ΑΟΣΑΚ.

 

Στις 15:00 υπήρχε πρόσκληση για έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ η οποία μάλιστα σε δημοτικούς συμβούλους τους κοινοποιήθηκε και μετά τις 14:00 και είμαστε με μεγάλη προσπάθεια εκεί και μάλιστα χωρίς τα θέματα πλήν ενός να είχαν το στοιχείο του εκτάκτου, δεν διαμαρτηριθήκαμε επιτεύχθηκε απαρτία και το ΔΣ τελείωσε στις 15:15 λέγοντας ο κ. Β. Νανόπουλος ¨θα τα πούμε σε λίγα λεπτά¨ .

 

Πριν τις 15:30 ήλθε ο δικαστικός που προβλέπεται για να γίνει η ψηφοφορία αλλά ο κ. Νανόπουλος που ψηφίζει μάλιστα στην διαδικασία δεν εμφανίστηκε, όπως και όλη η πλειοψηφία πλην του Προέδρου του ΔΣ που αν δεν κάνω λάθος διαπίστωσα και την ενόχλησή του.

Την ίδια στάση χωρίς να μας κάνει βέβαια εντύπωση ακολούθησε σύσσωμη η παράταξη του κ. Σταυρέλη που στηρίζει τις επιλογές του κ. Νανόπουλου και στηρίζεται όμως και από την πλειοψηφία στα πλαίσια της συνεργασίας που όλο και πιο φανερή γίνεται κάθε μέρα που περνά.

Ακολούθησε βέβαια και ο επικεφαλής του συνδυασμού του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ασημακόπουλος Μάριος , ο κ. Παπαϊωάνου Βαγγέλης και απόλυτα δικαιολογημένα αναφέροντας ότι διέκοψε την εργασία της και πρέπει να επιστρέψει η κ. Τζέκου.
Ανέφερα τα γεγονότα όπως ακριβώς έγιναν.

Όλοι εύκολα βγάζουν συμπεράσματα.

Αξίζει για την εκλογή εκπροσώπου του Δήμου στον ΑΟΣΑΚ να απαξιώνεται η λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου;

Όλοι που αποχώρησαν έχουν να πουν κάτι δικαιολογώντας την στάση τους;

Αν μετάνιωσαν που δεν είχαν προτρέψει και πείσει κάποιον να είναι υποψήφιος έγκαιρα και η νέα πλειοψηφία του ΔΣ να τον εκλέξει, μπορεί να παίζουν με την δημοκρατική λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου;

Μήπως ο κ. Γιαννακουλόπουλος Ναπολέων δεν έχει εκπροσωπήσει τον Δήμο ικανοποιητικά, ή ενοχλεί η στάση του όταν υπερασπίζεται τα συμφέροντα των αγροτών του Δήμου μας;

Νέα ήθη που δεν αρμόζουν στο Δήμο μας.

Ο καιρός περνά, πολλοί ελπίζουν, άλλοι θέλουν συμπόρευση μαζί σας στην διακυβέρνηση του Δήμου από θέσεις ευθύνης ενώ ανήκουν σε άλλες παρατάξεις της μειοψηφίας, η αξιοποίηση αυτών των στελεχών άλλων παρατάξεων θα φέρει εντάσεις, θα διαλυθούν σημερινές συνεργασίες γιατί θα υπάρχουν φιλοδοξίες για τις των επόμενες εκλογές.

Όλα αυτά που ζούμε σήμερα αργότερα δεν θα έχουν σημασία.

Για τον τρόπο που σήμερα απαξιώσατε το Δημοτικό Συμβούλιο δεν θα αισθάνεστε καλά όπως σήμερα και στο μέλλον.

 

ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ