Αποκλειστικό: Με full face κουκούλες οι ληστές των ΕΛ.ΤΑ. Αγ. Θεοδώρων – Πόσα χρήματα άρπαξαν

Σύμφωνα με νεότερες αποκλειστικές πληροφορίες του loutraki365, οι δυο ένοπλοι ληστές που εισέβαλαν στις 10:00 περίπου το πρωί, στα ΕΛ.ΤΑ. Αγίων Θεοδώρων, φορώντας μαύρες κουκούλες full face, για να καλύψουν τα χαρακτηριστικά τους, κατάφεραν να αρπάξουν το ποσό των 1.500 ευρώ.

 

Οι δυο δράστες κινήθηκαν με κινηματογραφική ταχύτητα. Ο ένας από τους δυο εισέβαλε στο κατάστημα και με προτεταμένο το όπλο του, ανάγκασε τους υπαλλήλους να του υποδείξουν που βρίσκονται τα χρήματα. Εκείνη την ώρα στο κατάστημα υπήρχε μια πελάτης, ενώ με την έναρξη της ληστείας εισήλθε ακόμη μια γυναίκα, οι οποίες και είναι οι μάρτυρες όλους του σκηνικού της ένοπλης ληστείας!

 

Οι δυο γυναίκες βρίσκονται ήδη στο Αστυνομικό Τμήμα και δίνουν καταθέσεις στους Αστυνομικούς, ενώ έχει ξεκινήσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών, οι οποίοι διέφυγαν με αυτοκίνητο, με εμφανείς τις πινακίδες κυκλοφορίας (πιθανόν κλεμμένο).

 

Σύμφωνα με την πρώτη καταμέτρηση από τους υπαλλήλους του καταστήματος των ΕΛ.ΤΑ, στους Αγίους Θεοδώρους, η λεία των ληστών ανέρχεται στο ποσό των 1.500 ευρώ.

 

Αποκλειστικό: Όλα τα στοιχεία για την ένοπλη ληστεία στα ΕΛ.ΤΑ. Αγίων Θεοδώρων

 

Έκτακτο-Τώρα: Ληστεία στα ΕΛ.ΤΑ. Αγίων Θεοδώρων