Ατύχημα στο Λουτράκι - Ανήλικος έπεσε από ύψος πέντε μέτρων (video)

Τα κάγκελα του Β’ Δημοτικού σχολείου Λουτρακίου, στη συμβολή των οδών Μάτση & Ανδρούτσου, επιχείρησε περί τις 7 το απόγευμα, να ανέβει ένα παιδί, 12 περίπου ετών, προκειμένου να παίξει με τους φίλους του στο προαύλιο.

 

Δυστυχώς, η προσπάθειά του ήταν ανεπιτυχής, με αποτέλεσμα το παιδί να χάσει τον έλεγχο και να πέσει στο παρακείμενο ρέμα. Από την πτώση των 4-5 μέτρων τραυματίστηκε, ενώ περαστικοί έσπευσαν να φωνάξουν την Πυροσβεστική για να το απεγκλωβίσει και να το ανασύρει, αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αφού το παιδί ήταν τραυματισμένο και πονούσε.

 

Οι Πυροσβέστες που κατέφθασαν με όχημα, ανέσυραν αμέσως το παιδί, ενώ οι διασώστες που έφθασαν με το ασθενοφόρο, μετέφεραν για περαιτέρω εξετάσεις στο Νοσοκομείο Κορίνθου.

 

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο τραυματισμός του νεαρού δεν είναι σοβαρός, όμως για προληπτικούς λόγους θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις. Πρόκειται για παιδί από το Λουτράκι, που απλώς ήθελε να παίξει, όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας του, αλλά όσοι είχαν την ευθύνη τις τελευταίες δεκαετίες δεν φρόντισαν να δημιουργήσουν χώρους αθλοπαιδιών, με αποτέλεσμα τα παιδιά να επιχειρούν κάτι τόσο επικίνδυνο για να παίξουν με τους φίλους τους…