Δώστε περισσότερη τύχη στη ζωή σας

Ενώ μπορεί μερικοί άνθρωποι να φαίνεται σαν να έχουν πολύ περισσότερη τύχη από άλλους, στην πραγματικότητα χρειάζεται αρκετή προσπάθεια για να έχει κανείς τύχη στη ζωή. Σίγουρα, απ' έξω μπορεί να φαίνεται σαν το σύμπαν να τους δίνει τις τέλειες δουλειές, εξαιρετική επιτυχία, υπέροχους συντρόφους, αλλά να είστε σίγουρες πως όλα συμβαίνουν επειδή εκείνοι τα κάνουν να συμβούν. Κι αυτά είναι πολύ καλά νέα, αφού σημαίνει πως όλοι μπορούμε να είμαστε τυχεροί.

 

Οπότε έχει να κάνει απλά με το να επαναπροσδιορίσουμε την προσοχή μας σε αυτά που επιθυμούμε και να κοιτάμε τον κόσμο με πιο ανοιχτό μυαλό. Έτσι, όλοι μπορούμε να έχουμε πρόσβαση στη "τύχη". Είναι τόσο απλό. Ξέρντας τι θέλετε και με το να είστε έτοιμες να το πάρετε από το σύμπαν, μπορείτε να έχετε όλη την τύχη του κόσμου. Δείτε παρακάτω πώς να το κάνετε.

Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά

Είναι δύσκολο να δείτε τις καλές ευκαιρίες όταν δεν είστε παρούσα. Είναι ακόμα πιο δύσκολο όταν περιμένετε να σας συμβούν άσχημα πράγματα, αφού αυτό επικτρώνει την προσοχή σας στα αρνητικά, αντί για τα θετικά, που βρίσκονται μπροστά στα μάτια σας. Οπότε, προσπαθείστε να είστε πιο προσεκτική, αλλά και ανοιχτή στον κόσμο γύρω σας.

Βγείτε εκεί έξω

Μπορείτε να καθίσετε στο δωμάτιό σας και να στέλνετε θετική ενέργεια σο σύμπαν και να ονειρεύεστε αυτό που θέλετε να κάνετε. Αλλά για να γίνει πραγματικότητα, πρέπει να βγείτε εκεί έξω και να κάνετε κινήσεις. Η τύχη έχει να κάνει με το να βάζουμε τον εαυτό μας στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή. Πώς θα γίνει αυτό; Με το να επενδύσουμε στον εαυτό μας και στις σχέεις μας έτσι ώστε να μπορέσουμε να βρεθούμε σε σπάνια περιβάλλοντα όπου μόνο συγκεκριμένα είδη τύχης μπορούν να υπάρξουν, δηλαδή τύχη που δεν είναι προσβάσιμη σε άλλους ανθρώπους. Ίσως αυτό να σημαίνει να επιστρέψετε στις σπουδές και να γεμίσετε κενά στην εκπαίδευσή σας. Με το να γνωρίζετε κόσμο και να κάνετε δημόσιες σχέσεις. Όταν είστε έξω στον κόσμο και κάνετε πράγματα να συμβούν, τα πράγματα θα συμβούν.

Αφιερώστε χρόνο

Σκεφτείτε κάποιον που ξέρετε και έχει πετύχει έναν εξαιρετικό στόχο, ή κάποιον που έχει πολύ ταλέντο και επιτυχία. Σίγουρα, ένα μικρό ποσοστό του κόσμου γεννιέται με αγνό ταλέντο. Αλλά όλοι οι υπόλοιποι πρέπει να δουλέψουν αρκετές ώρες για να φτάσουν σε αυτό το σημείο. Συχνά νομίζουμε πως κάποιος είναι πολύ τυχερός, ενώ στην πραγματικότητα αυτός ο κάποιος έχει αφιερώσει πολλές ώρες στο να κάνει κάτι να συμβεί. Η τύχη χρειάζεται δουλειά. Μόνο αν επιμείνουμε στους στόχους μας θα αυξήσουμε τις πιθανότητες να είμαστε πιο τυχεροί.

Συναναστραφείτε με θετικούς ανθρώπους

Πολλοί άνθρωποι γίνονται επιτυχημένοι με το να γνωρίζουν τους σωστούς ανθρώπους. Κι αυτό μπορεί να επιτευχθεί από τον οποιονδήποτε με το να βγει εκεί έξω και να γνωρίσει κόσμο. Βεβαιωθείτε πως σας περιτριγυρίζουν χαρούμενοι, θετικοί και δυναμικοί άνθρωποι. Αλλάξτε τον κύκλο σας αν είναι τοξικός, Θέλετε την ενέργειά σας και την ενέργεια των γύρω σας να αντικατοπτρίζει θετικότητα και επιτυχία.

Αφήστε χώρο στη ζωή σας

Για να έρθουν καλά πράγματα στη ζωή σας, πρέπει να υπάρχει σωματικός, ψυχικός και συναισθηματικός χώρος. Αυτό σημαίνει να καθαρίστε σωματικά τον χώρο σας (το σπίτι, το αυτοκίνητο, κλπ). Μετά "καθαρίστε" αυτά που δεν σας κάνουν πια ψυχικά και δεν ταιριάζουν με τις επιθυμίες σας. Ένας ειδικός ή ένας αγαπημένος σας άνθρωπος μπορούν να βοηθήσουν να εγκαταλείψετε συναισθήματα του παρελθόντος που σας ταλαιπωρούν, έτσι ώστε να κάνετε χώρο για νέα, υπέροχα πράγματα στη ζωή σας.

Να έχετε καλοσύνη

Είναι πιο εύκολο να προχωρήσετε μπροστά αν έχετε κι άλλους στο πλευρό σας, οπότε να έχετε καλοσύνη όσο πιο πολύ μπορείτε. Αν οι άλλοι σας βλέπουν σαν κάποια που είναι βοηθητική, καλή ακροάτρια και μπορούν να ταυτιστούν με εσάς, τότε θα ξεχωρίζετε στο μυαλό τους. Με το να είστε ανοιχτές στο περιβάλλον και τις εμπειρίες γύρω σας, δημιουργείτε μία πραγματικότητα στην οποία λαμβάνετε πολλές περισσότερες πληροφορίες απ' ότι οι υπόλοιποι. Κι αυτό μπορεί να φέρει περισσότερες ευκαιρίες.

Να ξέρετε τι θέλετε

Πάνω απ' όλα, πρέπει να ξέρετε τι θέλετε και να μπορείτε να το εκφράσετε ξεκάθαρα, έτσι ώστε να έρθει προς τα εσάς. Όταν επικεντρώνεστε στο τι θέλετε αντί στο τι δεν θέλετε, βάζετε τον εαυτό σας να σκέφτεται με έναν τρόπο που λαμβάνει αυτό ακριβώς. Όταν όμως ξέρετε τι θέλετε, το υποσυνείδητό σας αρχίζει να το ψάχνει παντού και το βρίσκει. Αυτό κάποιοι το αποκαλούν τύχη. Το κλειδί της υπόθεσης είναι να είστε ξεκάθαρη και συγκεκριμένη για την επιθυμία σας, έτσι ώστε να μην στέλνετε μπερδεμένα μηνύματα. 

Ακολουθώντας αυτές τις συμβουλές θα αυξήσετε την τύχη σας και θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες να πετύχετε όλα όσα είναι σημαντικά για εσάς.