Δύναμη Δημιουργίας: "ΚΑΠΗ-λεύεται τα πάντα ο Γιώργος Γκιώνης"

Ευθεία επίθεση στο Γιώργο Γκιώνη και τη Δημοτική Αρχή, κάνει ο συνδυασμός της αντιπολίτευσης, Δύναμη Δημιουργίας, με αφορμή την εκδήλωση κοπής πίτας των ΚΑΠΗ Λουτρακίου. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η παράταξη της Μαρίας Πρωτοπαππά σε ανακοίνωση που εξέδωσε, η Δημοτική Αρχή "ξέχασε" να καλέσει άλλες δημοτικές παρατάξεις στην συγκεκριμένη εκδήλωση...

 

Αναλυτικά:

 

Η Δημοτική Αρχή Γκιώνη ‘’θέλει να ξεχάσει ότι μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο υπάρχει και η αξιωματική αντιπολίτευση εκλεγμένη από τον λαό του Δήμου. Η Δημοτική Αρχή Γκιώνη ‘’θέλει να ξεχάσει φαίνεται ότι μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο υπάρχει και η αξιωματική αντιπολίτευση εκλεγμένη από τον λαό του Δήμου.

 

Εντέχνως Αγνοεί την αξιωματική αντιπολίτευση και λειτουργεί με γνώμονα μοναδικό " εμείς είμαστε και κανείς άλλος" εξάλλου εμάς μας εξέλεξε ο λαός φωνάζει ο Δήμαρχος. Η Δημοκρατία ορίζει ισονομία σεβασμό και ανοχή στην πολυφωνία κάτι που δεν ισχύει σε αυτήν την Δημοτική Αρχή .

 

Πρόσφατα το ΚΑΠΗ Αγίων Θεοδώρων έκανε την κοπή πίτας όπως και το ΚΑΠΗ του Λουτρακίου όμως ο ΔΟΚΟΠΑΠ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΓΚΙΩΝΗ έγραψε στα παλιά του παπούτσια την αντιπολίτευση και για ακόμη μια φορά δεν λάβαμε καμιά πρόσκληση για να παραβρεθούμε όπως πιστεύουμε ότι το ίδιο συνέβη και με τις άλλες παρατάξεις. Τα ΚΑΠΗ δεν ανήκουν στον Δήμαρχο και στην Πρόεδρο της ΔΟΚΟΠΑΠ. Οι επιχορηγήσεις τίθενται σε ψηφοφορία από όλο το Δημοτικό συμβούλιο.

 

Οι συναθροίσεις των ΚΑΠΗ ανήκουν σε όλο τον Δήμο. Είναι προσβολή για τους ίδιους να ξεχνούν να φωνάζουν την αντιπολίτευση έντεχνος. Δεν είναι τα ΚΑΠΗ ψηφοθηρικά τσιφλίκια της Δημοτικής αρχής.

 

Ας καταλάβουν οι δημότες ότι οι δραστηριότητες των ΚΑΠΗ άλλων δήμων δεν περιορίζονται μόνο στην κοπή πίτας αλλά στηρίζουν την Γ’ ηλικία με συνεχείς εκδηλώσεις και δεν είναι μίζερα όπως εδώ.