"Έχασα τον αδερφό μου στο Νοσοκομείο Κορίνθου. Οφείλω όμως ένα μεγάλο ευχαριστώ"

Διαβάστε την ευχαριστήρια επιστολή που έστειλε στο Νοσοκομείο Κορίνθου και στα τοπικά ΜΜΕ, η κυρία Θεοδώρα Αντωνίου, η οποία έχασε τον αδερφό της σε ηλικία μόλις 45 ετών από σκλήρυνση κατά πλάκας. Ένα χρόνο μετά, αισθάνθηκε την ανάγκη να εκφράσει τα θερμά της συγχαρητήρια, την απέραντη και απόλυτη ευγνωμοσύνη και το τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους ανθρώπους του Νοσοκομείου Κορίνθου που το αξίζουν...

 

Η επιστολή της

 

Θα ήθελα εκ βάθους καρδίας να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια ,την απέραντη και απόλυτη ευγνωμοσύνη και το τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ μου σε κάποιους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που δικαίως το αξίζουν ,οι οποίοι ευτυχώς στελεχώνουν και προσφέρουν το ιερό λειτούργημά τους ,ακούραστα με αγάπη και ανθρωπιά μέσα στο Νοσοκομείο Κορίνθου.

 

Πρόκειται για ένα νέο παιδί,(τον αδελφό μου) Ιωάννη Αντωνίου οποίος στα 22 του χρόνια χτυπήθηκε ξαφνικά και ανελέητα από την ανίατη ασθένεια της Σκλήρυνση κατά Πλάκας ,με ραγδαία επιδείνωση η οποία τον καθήλωσε επί 23 συναπτά έτη στο κρεβάτι και εν συνεχεία με τραγική εξέλιξη το θάνατο στα 45 του πλέον χρόνια ,Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018 ,7:15 το πρωί μέσα στο Νοσοκομείο Κορίνθου.

 

Τα τελευταία 18 χρόνια βρισκόμασταν πιο πολύ εκεί παρά στο σπίτι μας .Ένα χρόνο μετά λοιπόν ,νομίζω πως οφείλω να ευχαριστήσω και να τιμήσω δημόσια πια κάποιους ανθρώπους που όντως το αξίζουν .Ξεκινώ με το ΕΚΑΒ Κορίνθου του οποίου ΟΛΑ  τα πληρώματα Διασωστών έδωσαν ψυχή και σώμα ακούραστα και με αγάπη στον αδελφό μου..Ακούγοντας όνομα και διεύθυνση έφταναν σχεδόν αστραπιαία για να μεταφερθούμε έγκαιρα στο Νοσοκομείο .Ευχαριστώ ΟΛΑ τα παιδιά ανεξαιρέτως και ιδιαίτερα την τότε Γιατρό  του ΕΚΑΒ .ΒΙΚΥ ΖΑΡΟΚΩΣΤΑ η οποία κάποτε εν κινήσει το ασθενοφόρο είχε ήδη πηδήξει έξω με τα μηχανήματα στο χέρι για να βοηθήσει το Γιάννη..πράγμα που δεν θα ξεχάσω ποτέ.

 

Συνεχίζω τις ευχαριστίες μου προς ΟΛΟ το προσωπικό των Τ.Ε.Π του Νοσοκομείου Ιατρούς και Νοσηλευτές που έπεφταν με τα μούτρα πάνω του για να τον βοηθήσουν και να του προσφέρουν αγόγγυστα τις πρώτες βοήθειες .Ευχαριστώ θερμά τους εξής ,χωρίς να εξαιρώ κανέναν.

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΟΡΟΒΕΣΗ (Ο οποίος στάθηκε κομβικό σημείο στην επιβίωση του και ήταν ο πρωτεργάτης σε όλους και σε όλα για εκείνον ειδικά τα 5 τελευταία χρόνια).ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΡΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗ-ΝΙΚΟΛΑΟ ΠΑΠΠΑ-ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗ ΜΕΛΛΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ ΒΛΑΣΣΗ –ΣΟΦΙΑ ΚΑΝΕΛΛΟΥ-ΜΑΡΙΑ ΠΡΟΔΡΟΜΙΤΗ και όλες και όλους τους νοσηλευτές των Τ.Ε.Π.που βοηθούσαν στην προσπάθεια των γιατρών.

 

Ευχαριστώ θερμά ΟΛΟΥΣ και ΟΛΕΣ τις Τραυματιοφορείς που μας μετακινούσαν με ασφάλεια και ανθρωπιά μέσα στο Νοσοκομείο και που στο τέλος παρελάμβαναν σχεδόν ευλαβικά το νεκρό σώμα!!Τον κύριο ΠΑΝΤΕΛΗ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ που ανήκει στα παιδιά αυτά ,εκτελώντας χρέη Προέδρου Σωματείου Εργαζομένων.

 

Θα συνεχίσω με τους Γιατρούς -Ανθρώπους της Παθολογικής Κλινικής οι οποίοι μας φιλοξενούσαν πάντα σε δίκλινο για αποφυγή μικροβίων .Ξεκινώ από των αξιότιμο Διευθυντή ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΡΘΕΝΙΟΥ –ΚΟΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΟΡΟΒΕΣΗ –ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ –ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΑΡΡΗ-ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ

 

Και συνεχίζω με τους ειδικευόμενους Γιατρούς που είναι :ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΙΚΡΟΣ-ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΡΑΙΜΑΚΗΣ-ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΚΡΙΛΙΑΣ –ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΤΖΙΑΣ-ΔΗΜΗΤΡΑ ΒΛΑΣΣΗ-ΡΟΔΑΝΘΗ ΣΥΡΙΓΟΥ-ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ-ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΟΤΣΕΛΑ –ΕΦΗ ΦΕΡΔΙΑΝΑΚΗ –ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΑ, ευχαριστώντας τους θερμά!!!

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και όλες τις νοσηλεύτριες της Κλινικής για την προσοχή και την βοήθεια τους ανά πάσα στιγμή . Ευχαριστώ την τότε προϊσταμένη ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΟΛΛΙΟΥ-ΜΑΡΙΑ ΡΕΚΛΕΙΤΗ-ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ-ΧΑΡΙΤΙΝΗ ΚΟΛΟΒΑΤΣΙΟΥ-ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΕΛΙΣΣΙΩΤΗ-ΦΩΤΕΙΝΗ ΣΑΛΟΥΡΟΥ-ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΡΑΒΑ-ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΝΙΚΟΥ-ΗΛΙΑ ΚΑΡΑΜΟΥΖΗ-ΣΤΕΡΓΙΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ-ΓΕΩΡΓΙΟ ΔΑΡΔΑΚΟΥΛΗ-ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΣΙΤΑ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΜΠΟΥΛΟΥΓΟΥΡΑ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΙΜΟ-ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΖΟΜΠΑΝΑΚΗ και την σημερινή Προϊσταμένη ΑΝΤΑ ΜΠΑΛΑΦΟΥΤΑ .Ένα απεριόριστο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην Καρδιολογική Κλινική που μας φιλοξένησε άπειρες φορές λόγο έλλειψης κλινών της Παθολογικής .Ευχαριστώ την Προϊσταμένη ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΟΥΤΣΟΓΚΙΛΑ μέσα από την  ψυχή μου.

 

Τους Νοσηλευτές και τις Νοσηλεύτριες της κλινικής οι οποίοι έγιναν οικογένεια μου και γερό στήριγμα μου στην τραγωδία που ζούσα και θα ήθελα να τους ονομάσω έναν ,έναν γιατί τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια .Ξέρουν εκείνοι τι εννοώ!!!

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ θερμά λοιπόν τους ΧΑΡΑ ΜΠΟΥΣΜΠΟΥΡΑ –ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΤΖΑΝΑΒΑΡΑ-ΜΑΡΙΑ ΘΑΝΟΥ-ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΗΜΟΓΕΡΟΝΤΑ – ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΟΥΣΟΥΛΗ-ΠΑΓΩΝΑ ΣΚΛΗΡΗ-ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΤΑΚΤΙΚΟΥ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ –ΜΑΡΙΑ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ-ΜΑΡΙΑ ΚΑΝΝΕΛΟΠΟΥΛΟΥ-ΓΕΩΡΓΙΟ ΦΟΥΣΚΑΡΗ για όλα όσα προσέφεραν με αγάπη και ανθρωπιά στον αδελφό μου ο oποιος κατέληξε στα δικά τους χέρια  στο δωμάτιο της κλινικής Ω.Ρ.Λ 218.Το περιστατικό ήταν Παθολογικό ,μα αντιμετωπίστηκε από την Καρδιολογική Κλινική με αξιοπρέπεια ,μεγάλη φροντίδα και προσοχή ,αγάπη ,ζεστασιά και ανθρωπιά από ΟΛΟΥΣ!!!

 

Ευχαριστώ θερμά τους Καρδιολόγους ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΔΙΑΜΕΛΟΥ-ΧΡΗΣΤΟ ΜΠΡΙΝΙΑ-ΕΥΘΥΜΙΑ ΣΤΟΦΑ-ΧΡΗΣΤΟ ΧΑΣΙΚΙΔΗ –ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΗΘΟΥΛΚΑ γιατί στάθηκαν φίλοι και συμπαραστάτες δίνοντας μου κουράγιο και δύναμη .Να ευχαριστήσω τους Πνευμονολόγους του Νοσοκομείο που ασχολήθηκαν εντατικά ,ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΜΠΑΡΛΑ-ΑΠΟΣΤΟΛΟ  ΜΑΝΙΑ-ΧΡΗΣΤΟ ΘΕΟΦΙΛΟΓΙΑΝΝΑΚΟ μέσα από την ψυχή μου .Ευχαριστώ τον Γιατρό Ουρολόγο ΓΕΩΡΓΙΟ ΛΟΥΚΑ για την βοήθεια του.

 

Ευχαριστώ τους χειρουργούς ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΟΥΚΟΥΛΙΔΗ(ο οποίος δεν ζει πια),ΣΑΡΑΝΤΟ ΜΟΥΡΝΤΑΡΑΚΟ-ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ ΧΡΗΣΤΑΚΗ-ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΚΟΛΟΤΟΥΡΑ και την Προϊσταμένη της Χειρουργικής Κλινικής ΧΑΡΑ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ για δικούς μου προσωπικούς λόγους που εκείνοι γνωρίζουν.

 

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω ολόθερμα κάποιους Διοικητικούς οι οποίοι μέσω του Κυρίου Κωνσταντίνου Κοροβέση μεσολάβησαν και έπαιξαν  τεράστιο ρόλο στην σίτιση του αδελφού μου με ειδικά σκευάσματα μιας και σιτιζόταν από τη μύτη με Ρινονηστιδογαστρικό σωλήνα .Ευχαριστώ ολόψυχα τον Κύριο ΜΙΧΑΛΗ ΣΑΒΒΑΝΟ και την Κυρία ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΡΥΩΤΗ την Κυρία ΚΟΣΜΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ την Κυρία ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ  και τον Κύριο ΝΙΚΟΛΑΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ δίνοντάς τους υπόσχεση πως ΔΕΝ θα τους ξεχάσω ΠΟΤΕ!!!

 

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ  ΣΕΒΑΣΜΟ 

  ΘΕΟΔΩΡΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

   04/11/2019