Έχω ένα μυστικό: Το "μήλο της έριδος" στις εκλογές της Κορίνθου

Ο εκλογομάγειρας, γράφει στο Loutraki365.gr, για το πρόσωπο κλειδί που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό τις εκλογές της Κορίνθου και τους 4 υποψήφιους Δημάρχους που "ερίζουν" για την ένταξή του στο ψηφοδέλτιό τους...

 

@ Η πρόσφατη επίσκεψη του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, ξεκαθάρισε το θολό τοπίο σχετικά με το ενδεχόμενο στήριξης της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης σε Δημάρχους. "Δεν θα στηρίξουμε κανέναν Δήμαρχο ως Νέα Δημοκρατία. Οι πολίτες, πρέπει να ψηφίσουν ελεύθερα, χωρίς κομματικές ταυτότητες, το δήμαρχο της επιλογής τους", ανέφερε χαρακτηριστικά...

 

@ Αυτή η δήλωση, είναι δεδομένο ότι στο Δήμο Κορινθίων, κάποιους τους δυσαρέστησε. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, είναι αυτό του Βασίλη Νανόπουλου, που εμφανιζόταν σίγουρος ότι θα έχει τη στήριξη της ΝΔ. Αλλά και ο Πελοπίδας Καλλίρης, που οι φήμες τον θέλουν να ετοιμάζει την υποψηφιότητά του για το Δήμο Κορινθίων, είναι γνωστό πως έχει άριστες σχέσεις με το κόμμα της οδού Πειραιώς. Και ίσως αυτή η δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη, να παίξει το ρόλο της στο αν τελικά ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας θα κατέβει ή όχι.

 

@ Αν πάντως, θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε κάποιον ως το "μήλο της έριδος", αυτός είναι ο Δημήτρης Μπίτζιος. Ο πρόεδρος του Χιλιομοδίου, με τους περίπου 1800 κατοίκους και το μεγάλο έρισμα που έχει στους Αθλητικούς και όχι μόνο κύκλους, αφού βγήκε πρώτος σε ψήφους στο Επιμελητήριο στον τομέα των Υπηρεσιών, έχει προτάσεις σχεδόν από όλους τους συνδυασμούς και βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής.

 

 

@ Το σίγουρο είναι ότι δεν θα πάει με τον Αλέκο Πνευματικό. Είναι γνωστή άλλωστε η κόντρα τους και τον τελευταίο καιρό, σε κάθε ευκαιρία, οι δυο τους ανταλάσσουν πυρά.

 

@ Μέχρι, λοιπόν, να ξεκαθαριστεί αν ο Πελοπίδας Καλλίρης, θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος Κορινθίων ή όχι, δύο είναι τα πιθανά σενάρια για το πολιτικό μέλλον του Δημήτρη Μπίτζιου: Ή θα κατέβει με το Σταυρέλλη ή με το Νανόπουλο. Χωρίς μέχρι στιγμής, να έχει εκφράσει κάποια προτίμηση.

 

@ Αξίζει πάντως να αναφέρουμε ότι ο Δημήτρης Μπίτζιος έχει καταφέρει να συγκεντρώσει μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων που τον ακολουθεί και μάλιστα, ακούγεται ότι έχει δώσει τα χέρια με στέλεχος μεγάλης επιχείρησης της Κορινθίας.

 

 

 

Ο εκλογομάγειρας