Έκοψε την πίτα του το Επιμελητήριο

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε χτες το βράδυ το Επιμελητήριο Κορινθίας σε μια εκδήλωση που γέμισε το Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο. Στο επίκεντρο της βραδιάς ωστόσο ήταν η βράβευση 15 κορινθιακών επιχειρήσεων, κάποιες εκ των οποίων αποτελούν διαχρονικό παράδειγμα επιτυχίας, ενώ άλλες αποτελούν παράδειγμα καινοτομίας και σύγχρονης επιχειρηματικής αντίληψης.

 

Ειδικότερα βραβεύτηκαν οι εταιρείες:

 

ΝΙΚΟ (HELM ΕΛΛΑΣ) η οποία εστιάζει στον σχεδιασμό, την παραγωγή και την προώθηση οικοδομικών μηχανισμών και συστημάτων διακίνησης, με παρουσία σε 65 χώρες.

 

ΦΥΡΚΟ, μία από τις κορυφαίες εταιρείες στην Ελλάδα στην παραγωγή ζωοτροφών ποιότητας.     

 

Κτήμα ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ, η εμβληματική οινοποιία, που έκανε αναγνωρίσιμο σε όλο τον κόσμο το Αγιωργίτικο.

 

ΜΑΝΔΡΕΚΑΣ, η ραγδαία αναπτυσσόμενη κορινθιακή επιχείρηση γαλακτοκομικών προϊόντων, με εξαγωγές στην Ευρώπη και την Αμερική.

 

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, που μετέτρεψε το Λουτράκι σε έναν παγκόσμιο πόλο έλξης ατόμων που χρήζουν περίθαλψης και αποθεραπείας.

 

CANAL DIVE, η κορινθιακή μπίρα που κατέκτησε την ελληνική αγορά μέσα σε ελάχιστα χρόνια.

 

V-CUBES μια πρωτοποριακή ελληνική επιχείρηση,  η οποία έχει σημειώσει παγκόσμια επιτυχία στα παιχνίδια λογικής με κύβους.

 

PLANT BOX, η ευρεσιτεχνία ενός γεωπόνου από το Ξυλόκαστρο που έκανε την ελιά, εταιρικό δώρο υψηλής αισθητικής.

 

ΑΘΛΟΥΠΟΛΗ, ο υπέροχος αθλητικός πολυχώρος, που χειμώνα-καλοκαίρι αποτελεί σημείο επαφής ανθρώπων κάθε ηλικίας για να αθληθούν ή απλώς για να περάσουν ευχάριστα μερικές ώρες.

 

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ, ο επιχειρηματίας που εκσυγχρόνισε τον τομέα των χωματουργικών εργασιών

 

BOX COFFEE, η επιχείρηση που άνθισε μέσα στην κρίση και μάλιστα σε έναν χώρο με πολύ μεγάλο ανταγωνισμό, δημιουργώντας ένα trade market από το μηδέν.

 

ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ, με το σημαντικό παραγωγικό έργο κτηνοτροφικών προϊόντων από την πλούσια φάρμα που διαθέτει και εξάγει προϊόντα μέχρι το Ντουμπάι.

 

ΘΑΝΟΣ ΑΕΒΕ, μία από τις σημαντικότερες οξοποιίες στην Ελλάδα, με καινούργια προϊόντα και εξωστρεφή προσανατολισμό

 

ΥΔΡΩ, η εταιρεία που απέδειξε πως ο συνεταιρισμός στην πατρίδα μας μπορεί να λειτουργήσει προς όφελος των συνεταιριστών του.

 

PALADAR, το εστιατόριο που έγινε συνώνυμο της υψηλής γαστρονομίας.

 

Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς ήταν και η βράβευση των μαθητών του 2ου ΓΕΛ Ξυλοκάστρου που σύστησαν την ομάδα Αίγαγρος. Η ομάδα κατέλαβε τη 2η θέση στον Εθνικό Διαγωνισμό 4Χ4 in Schools που έγινε τον περασμένο Σεπτέμβριο και της δίνει το εισιτήριο να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους Παγκόσμιους Αγώνες. Επίσης πήρε βραβείο καλύτερης φωτογραφίας της εβδομάδας των αγώνων, βραβείο καλύτερου πορτοφόλιο και βραβείο καλύτερου εκθεσιακού περιπτέρου.

 

 

 

korinthia.net.gr