Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπών στην Κορινθία

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου- Βόχας Κορινθίας, τέσσερις (4) περιπτώσεις κλοπών, στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας.

 

 

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν χθες (6.3.2018) το πρωί, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου- Βόχας, σε συνεργασία με αστυνομικούς των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) και Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, δύο (2) ημεδαποί, ένας (1) 33χρονος και μία (1) 24χρονη , αντίστοιχα.

 

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά και για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της μεθοδικής και εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Αστυνομικό Τμήμα Βέλου- Βόχας Κορινθίας και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, εξακριβώθηκε ότι οι ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από την 15.2.2018 έως και την 5.3.2018, στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας, διέπραξαν συνολικά τέσσερις (4) περιπτώσεις κλοπών σε βάρος ημεδαπών, από οπού αφαίρεσαν χρήματα.

 

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία τους, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου- Βόχας Κορινθίας, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, -165- ναρκωτικά δισκία, το χρηματικό ποσό των -105- ευρώ ως προερχόμενο από την τέλεση αξιόποινων πράξεων, καθώς και αντικείμενα όπως ηλεκτρονικές συσκευές κ.α., η προέλευση και το νόμιμο κατοχής των οποίων ερευνάται.

 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στο κ. Εισαγγελέα Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Βέλου- Βόχας, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους, σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.