Ευχαριστήρια Ανακοίνωση του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας & Αγ.Θεοδώρων στην MOTOR-OIL

Ευχαριστήρια Ανακοίνωση εξέδωσε το Γραφείο Τύπου  του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων μέσα απο το οποίο ευχαριστεί την μεγάλη εταιρία του Νομού Κορινθίας MOTOR OIL για το κοινωνικό έργο που επιτελεί, και συνεχίζει ως ένας πολύτιμος αρωγός στο σημαντικό έργο της σίτισης των οικονομικά ασθενέστερων συνανθρώπων μας, μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου.  Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής : 

 

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

 

Ο Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων και ο Δήμαρχος Γεώργιος Γκιώνης ευχαριστεί θερμά την εταιρία ΜΟΤΟR-OIL για την ευγενική και γενναιόδωρη προσφορά σε τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.

 

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου αποτελεί πηγή ανακούφισης για τους οικονομικά ασθενείς συμπολίτες μας. Η MOTOR-OIL έχει αναδειχθεί έμπρακτα σε έναν από τους πολυτιμότερους υποστηρικτές της σημαντικής αυτής κοινωνικής δομής. Ειδικά στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, καθημερινά καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε προκλήσεις και οι καλύτεροι αρωγοί σε αυτήν την προσπάθεια είναι η συνεργασία και το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης. Κάθε προσφορά προς τις κοινωνικές δομές του Δήμου μας, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε την κοινωνική μας συνεισφορά προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη στήριξης.

 

Σας ευχαριστούμε θερμά και ευχόμαστε να συνεχίσετε με την ίδια ευαισθησία και τον ίδιο ζήλο την παροχή των πολύτιμων υπηρεσιών σας προς την κοινωνία και τον Δήμο μας.