Ευθεία παραδοχή Γ. Γκιώνη για τα μπάζα του Λουτρακίου (video)

"Τα μπάζα που βρίσκονται στο παλιό εργοστάσιο "Θρουβάλα", στην είσοδο της πόλης του Λουτρακίου, βρίσκονται όχι απλά με την ανοχή αλλά και την άδεια της Δημοτικής Αρχής". Αυτό παραδέχτηκε ευθαρσώς ο Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου...

 

"Τα μπάζα προέρχονται από ρέματα της Κορινθίας, βρίσκονται εκεί προσωρινά και ξέρετε που πάνε μετά", δήλωσε ενώπιον των καμερών και των δημοτικών συμβούλων, επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του loutraki365.gr, που είχε αναδείξει το θέμα στις 16 Ιανουαρίου 2019. Θυμηθείτε εδώ το θέμα με τίτλο: "Απίστευτο! Με την ανοχή της Δημοτικής Αρχής το Λουτράκι γίνεται... "για τα μπάζα"!"

 

Όσο για το "βουνό" από τρίμμα ασφάλτου, το οποίο βρίσκεται και αυτό στο συγκεκριμένο σημείο, αρκέστηκε να πει ότι "και εσείς κύριε Λογοθέτη πηγαίνατε εκεί κάποια κομμάτια από τρίμα".

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλά από τα στεγανωτικά υλικά με τα οποία επιστρώνεται η άσφαλτος, παράγονται από πίσσα άνθρακα, η οποία περιέχει πολυαρωματικούς υδρογονάνθρακες (PAH), ουσίες με διαπιστωμένη ή πιθανή καρκινογόνο δράση.

 

Δείτε το video: