ΦΑΣΜΑ: Έγκυρες απαντήσεις για όλα τα θέματα που απασχολούν τα ΑμεΑ!

Απαντήσεις σε σημαντικά ερωτήματα για τα δικαιώματα των γονέων παιδιών με Αναπηρία, αλλά και για όλους όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα αναπηριών θα δώσει ο γνωστός δικηγόρος- εργατολόγος της Κορίνθου Μαρίνος Μ. Κονδύλης, με την ιδιότητα του ως εθελοντής του Σωματείου Γονέων και συγγενών παιδιών με Αυτισμό & Asperger Κορινθίας "Φάσμα".

 

Η ενημερωτική ομιλία για τα δικαιώματα των παιδιών στο ευρύτερο φάσμα του Αυτισμού καθώς και των οικογενειών τους, αλλά και για όλα όσα απασχολούν τα ΑμεΑ θα πραγματοποιηθεί την Τέταρτη 13 Ιουνίου 2018 στις 18:00, στο Επιμελητήριο Κορινθίας και στην διεύθυνση, Ερμού 2 στη Κόρινθο.

 

Θα καλυφθούν απορίες για κρίσιμα ζητήματα για τα παιδιά και τις οικογένειες ΑΜΕΑ, όπως επιδόματα ΑΣΕΠ, εργασιακά δικαιώματα, ΔΕΚΟ , εφορία, τράπεζες , ζητήματα εκπαίδευσης και άλλα.

 

Ο κ. Κονδύλης, μαζί με το Σωματείο μας., με αυτή την ενημερωτική δράση, θέλει αφιλοκερδώς να βοηθήσει τις οικογένειες ΑΜΕΑ τόσο στο φάσμα του Αυτισμού όσο και άλλων κατηγοριών παιδιών ΑΜΕΑ, για να διεκδικήσουν όσα δικαιούνται απέναντι ι στο τέρας της Ελληνικής γραφειοκρατίας.

 

Θα ακολουθήσει συζήτηση, αλλά και ερωτήσεις από όσους επιθυμούν.

 

Ο Σύλλογος Φάσμα αισθάνεται την ανάγκει να ευχαριστήσει θερμά το Επιμελητήριο Κορινθίας για την φιλοξενία της εκδήλωσης.