Φλέρταρε στο Facebook και της "έφαγε" 45.000 ευρώ

Η 73χρονη Σούζαν αντιμετώπιζε προβλήματα στη σχέση της και γι' αυτό ξεκίνησε να μιλάει στο τσατ με έναν άγνωστο άντρα. Ο άντρας αποδείχθηκε "απάτη" και εξαφανίστηκε παίρνοντας μαζί του 45.000 ευρώ.

 

Η Σούζαν Πέρι, 73 χρονών από το Μπλάκφιλντ αντιμετώπιζε προβλήματα στη σχέση της με τον επίσης 73 ετών Γκόρντον. Έτσι ξεκίνησε να μιλάει στο τσατ του Facebook και να φλερτάρει.

 

"Είχα ανάγκη από αυθορμητισμό και ενθουσιασμό, αλλά ο Γκόρντον ενδιαφερόταν μόνο για το σκύλο του και δεν τον ένοιαζε να βγαίνει έξω", υποστήριξε η Σούζαν. "Ένιωθα παραμελημένη και είχα ανάγκη από λίγη προσοχή", αναφέρει.

 

Έτσι, όταν ο Γκίντεον, ένας εργάτης πετρελαιοπηγής της έστειλε αίτημα φιλίας στο Facebook, αυτή πίστεψε τις υποσχέσεις του για μια γκλαμουράτη καινούρια ζωή στις ΗΠΑ.

 

Η Σούζαν εντυπωσιάστηκε από το προφίλ του άγνωστου άντρα και άρχισε να επικοινωνεί μαζί του. Ο Γκίντεον ισχυρίστηκε πως έχει έναν γιο, 14 ετών, τον Πολ, ο οποίος είχε ατύχημα με το αμάξι, πως υπήρχαν απλήρωτοι λογαριασμοί στο νοσοκομείο και δίδατκτρα σε ιδιωτικά σχολεία. Έψαχνε λόγους για να της ζητάει χρήματα.

 

Η Σούζαν γοητεύτηκε από τα ρομαντικά μηνύματα που της έστελνε ο Γκίντεον και μιλούσε μαζί του στο messenger για ώρες, ενώ όταν ο άντρας της έλειπε από το σπίτι μιλούσαν και στο τηλέφωνο.

 

«Ο Γκίντεον έμοιαζε να ενδιαφέρεται ειλικρινά για τη ζωή μου», είπε η Σούζαν σε συνέντευξή της. «Με ρωτούσε για τα χόμπι μου και μου είπε πως δούλευε σε μια θαλάσσια πετρελαιοπηγή, αλλά του έλειπε ο 14χρονος γιος του, που ήταν εσώκλειστος σε ιδιωτικό σχολείο στο Ντουμπάι», συνέχισε η Σούζαν.

 

"Δεν του είχα κρύψει το γεγονός ότι ήμουν παντρεμένη", ανέφερε η 73χρονη.

 

Σύντομα ο άγνωστος άντρας ξεκίνησε να ζητάει χρήματα από τη Σούζαν, που σύντομα έφτασαν τις 45.000 ευρώ.

 

Στην αρχή της είχε ζητήσει χρήματα για τα έξοδα νοσηλείας του γιου του, μετά από ένα ατύχημα που είχε όταν τον χτύπησε φορτηγό. Σύντομα, η Σούζαν του είχε δώσει όλες της τις οικονομίες και είχε αρχίσει να «πουλάει» και τα κοσμήματά της για να του στέλνει κι άλλα χρήματα.

 

"Μου είχε πει πως θα μου τα έδινε πίσω όταν θα πληρωνόταν από εκεί που εργαζόταν. Δεν είχα λόγο να μην τον πιστέψω", είπε ο Σούζαν.

 

Μία μέρα ωστόσο, τα όνειρα της Σούζαν γκρεμίστηκαν, όταν δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από κάποιον νεαρό, ο οποίος ισχυριζόταν πως ήταν ο 14χρονος γιος του Γκίντεον, ενώ ανέφερε πως ο πατέρας του ήταν νεκρός.

 

Η Σούζαν δεν τον πίστεψε. Επικοινώνησε με την αστυνομία και έπειτα από έρευνα το μυστήριο λύθηκε. Οι αστυνομικοί της είπαν πως το προφίλ ήταν ψεύτικο και πως είχε πέσει θύμα ηλεκτρονικής απάτης.

 

"Υποψιαζόμουν ότι κάτι συμβαίνει. Ασφαλώς πληγώθηκα αλλά την αγαπώ. Και αισθάνομαι ένοχος που δεν της έδινα τη σημασία που της άξιζε", υποστήριξε ο σύζυγος της Σούζαν.

 

 

news247.gr