Φρικιαστικό έγκλημα

Μια γυναίκα στην Ουκρανία προχώρησε σε ένα απίστευτο έγκλημα καθώς αποκεφάλισε τον σύζυγό της όσο εκείνος κοιμόταν και στην συνέχεια του έκοψε το πέος, πετώντας το στα σκυλιά.

 

Η 48χρονη, η οποία ήταν για αρκετά χρόνια θύμα κακοποίησης από τον σύζυγό της, δεν άντεξε και προχώρησε στο έγκλημα ενώ οι Αρχές δεν έχουν δώσει το επώνυμό της στην δημοσιότητα, παρά μόνο το όνομα Maria.

 

Σύμφωνα με την Daily Mail, η γυναίκα περίμενε τον σύζυγό της να επιστρέψει από την δουλειά του. Όταν εκείνος αποκοιμήθηκε, τον στραγγάλισε και στη συνέχεια τον αποκεφάλισε με ένα τσεκούρι. Σε κατάσταση αμόκ, δεν έμεινε εκεί καθώς στην συνέχεια του έκοψε το πέος και το πέταξε στα σκυλιά.

 

Η θηριωδία όμως δεν σταμάτησε εκεί καθώς προσπάθησε να τεμαχίσει τον 49χρονο, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

 

Η Maria βγήκε στον δρόμο γεμάτη αίματα όπου την είδε η γειτόνισσά της, Nadezhda Opanasiu, μια ηλικιωμένη. «Σκότωσα τον άντρα μου», είπε η 48χρονη με την γειτόνισσά της να μην την πιστεύει, ωστόσο όταν αντίκρισε το φρικτό θέαμα λύγισε. Το κεφάλι ήταν μέσα σε έναν σάκο.

 

Η Αστυνομία συνέλαβε την Maria, η οποία δήλωσε πως για χρόνια ήταν θύμα ξυλοδαρμού από τον σύζυγό της, ωστόσο ποτέ δεν έγινε καμία καταγγελία.

 

Ο γιος της, ο 15χρονος, Viktor, έκανε μάλιστα δηλώσεις, τονίζοντας πως δεν θέλει να έχει καμία σχέση με την μητέρα του πλέον…