Γ. Κοντός προς Γκιώνη και Λογοθέτη: Αν τολμάτε δώστε μου εξουσιοδότηση να δώσω στην δημοσιότητα τα στοιχεία…!

Με νέα ανακοίνωση του ο Γιώργος Κοντός, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό "Δύναμη Δημιουργίας με θέληση και γνώση" με επικεφαλής τη Μαρία Πρωτοπαππά, κάνει σαφές ότι τα στοιχεία που έχουν περιέλθει στην κατοχή του και τα οποία αποδεικνύουν σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, ότι σε προσωπικούς λογαριασμούς δύο Δημάρχων "έχουν μπεί λεφτά από εργολάβους του δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων…"!!!  θα τα υποβάλλει προς διερεύνυση στην Εισαγγελία Κορίνθου.

 

Καλεί δε τους δύο Δημάρχους να του δώσουν γραπτή εξουσιοδότηση ώστε να προχωρήσει στην δημοσιοποίηση των στοιχείων, καθως αυτά περιέχουν προσωπικά δεδομένα τους.

 

 

"Επειδή όμως τα στοιχεία αυτά περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αναφερομένων σε αυτά προσώπων και απαιτείται ειδική άδεια των προσώπων αυτών για την δημοσιοποίησή τους, καλώ και τον κ. Λογοθέτη και τον κ. Γκιώνη να μου επιδώσουν γραπτή άδεια με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής τους, να δημοσιοποιήσω οποιαδήποτε αντίγραφα των Τραπεζικών λογαριασμών τους, στα οποία φέρονται λήπτες χρηματικών ποσών και εφόσον εξασφαλίσω ή εξασφαλίσουν οι ίδιοι την άδεια και από τους καταθέτες των ποσών αυτών θα δημοσιοποιήσω αυτά", αναφέρει συγκεκριμένα.

 

 

Ειδικά από τον κ. Γκιώνη ζητάει εξουσιοδότηση όχι μόνο από τον ίδιο, αλλά και από υπάλληλο του γραφείου του και από συγγενικό του πρόσωπο, διευρύνοντας έτσι τον κύκλο των προσώπων στα οποία αφορούν τα στοιχεία τα οποία όπως ισχυρίζεται έχει στην κατοχή του.

 

 

"Ειδικώς δε ο κ. Γκιώνης να μου επιδώσει όμοια άδεια και εκ μέρους υπαλλήλου του γραφείου του και συγγενικού του προσώπου τα οποία θα του υποδείξω. Διαφορετικά, ας δημοσιοποιήσουν οι ίδιοι τα στοιχεία αυτά, τα οποία τους είναι γνωστά".

 

 

 

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση του Γιώργου Κοντού:

 

 

Με αφορμή δελτία τύπου, σχολιασμούς και χυδαιότητες στα social media,οφείλω να ξεκαθαρίσω ενώπιον των πολιτών του δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων τα ακόλουθα.

 

Ούτε κρύφτηκα, ούτε εξαφανίστηκα και πολύ περισσότερο δεν φοβήθηκα από τις απειλές.

 

Ο κ.Λογοθέτης με εξώδικο του στον επιχειρηματία κ.Βλάχο (;;;;;) ,με απειλεί ευθέως να μην κάνω χρήση των προσωπικών του δεδομένων.

 

Με ενημέρωσαν οι δικηγόροι μου ότι δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω προσωπικά δεδομένα.

 

Όπως έχω νόμιμο δικαίωμα και υποχρέωση, τα στοιχεία που έχουν περιέλθει στα χέρια μου θα τα υποβάλω στην Εισαγγελία Κορίνθου για την διερεύνησή τους.

 

Επειδή όμως τα στοιχεία αυτά περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αναφερομένων σε αυτά προσώπων και απαιτείται ειδική άδεια των προσώπων αυτών για την δημοσιοποίησή τους, καλώ και τον κ. Λογοθέτη και τον κ. Γκιώνη να μου επιδώσουν γραπτή άδεια με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής τους, να δημοσιοποιήσω οποιαδήποτε αντίγραφα των Τραπεζικών λογαριασμών τους, στα οποία φέρονται λήπτες χρηματικών ποσών και εφόσον εξασφαλίσω ή εξασφαλίσουν οι ίδιοι την άδεια και από τους καταθέτες των ποσών αυτών θα δημοσιοποιήσω αυτά. Ειδικώς δε ο κ. Γκιώνης να μου επιδώσει όμοια άδεια και εκ μέρους υπαλλήλου του γραφείου του και συγγενικού του προσώπου τα οποία θα του υποδείξω. Διαφορετικά, ας δημοσιοποιήσουν οι ίδιοι τα στοιχεία αυτά, τα οποία τους είναι γνωστά.

 

Η αλήθεια σε κάθε περίπτωση θα λάμψει και κανείς δεν μπορεί αυτό να το σταματήσει.

 

Οι επόμενες ημέρες θα είναι δραματικές για οσους εμπλέκονται αλλά και θα είναι και λυτρωτικές για τους συμπολίτες μου και τον πολύπαθο δήμο μας.

 

Αν τολμάτε δώστε μου εξουσιοδότηση να δώσω στην δημοσιότητα τα στοιχεία…!

 

 

Σας περιμένω

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΟΣ

 

Ενεργός Πολίτης του Λουτρακίου