Γεώργιος Νικολάου: «Ο κάθε πολίτης μπορεί και πρέπει να γίνει πρωταγωνιστής και να έχει λόγο για τις δημόσιες υποθέσεις»

Ο Γεώργιος Νικολάου, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη δημοτική παράταξη «Με τους Πολίτες Μπροστά», εξηγεί τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να συμμετέχει ενεργά στις δημοτικές εκλογές και να συστρατευτεί με τον Κώστα Λογοθέτη. Ακόμα προχωρά σε μία και μόνο προεκλογική υπόσχεση - δέσμευση: να αγωνιστεί ''ψυχή τε και σώματι'' για την ευδοκίμηση του Δήμου μας.  

 

 

Η αγάπη για τον τόπο μου και η εν γένει υπανάπτυξη του Δήμου μας αποτέλεσαν τους κινητήριους μοχλούς για την άμεση δραστηριοποίηση και την ενεργό συμμετοχή μου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ως υποψηφίου δημοτικού συμβούλου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων με τον συνδυασμό '' Με τους πολίτες μπροστά'' και τον υποψήφιο Δήμαρχο Κ. Λογοθέτη.

 

 

Σημαντικό ρόλο για την απόφασή μου διαδραμάτισαν το ήθος, η ειλικρίνεια, η επίγνωση των αναγκών αλλά και ο άρτιος προγραμματικός σχεδιασμός από τον Κ. Λογοθέτη για την επίλυση των προβλημάτων που ταλανίζουν τους συνδημότες μας.

 

 

Επιπλέον, πρεσβεύω ότι η ισότητα και η δικαιοσύνη αποτελούν θεμέλιο λίθο της ορθής διακυβέρνησης μιας πολιτείας. Όπως πολύ σωστά έχει επισημάνει ο Αριστοτέλης: ''Ο αληθινός άρχοντας είναι φρουρός του δικαίου και σαν τέτοιος είναι και φρουρός της ισότητας. Επομένως, εφόσον είναι δίκαιος, δεν υπάρχουν για τον εαυτό του πιο πολλά αγαθά απ' όσα οι άλλοι έχουν''.

 

 

Από την άλλη, η ιδιώτευση και η απραγμοσύνη φαλκιδεύουν τη δημοκρατία και επιτρέπουν την υιοθέτηση μεροληπτικής και αυθαίρετης συμπεριφοράς εκ μέρους των κρατούντων προσβάλλοντας την κοινή συνείδηση. Αδήριτη ανάγκη, λοιπόν, αποτελεί η ενεργοποίηση της τοπικής κοινωνίας - και κυρίως των νέων ανθρώπων - προκειμένου να διεκδικήσουμε και να συνδιαμορφώσουμε τον Δήμο που οραματίζομαι και μας αξίζει.

 

 

Ο Κ. Λογοθέτης είναι ο άνθρωπος που μπορεί να πραγματώσει την πολυπόθητη και αναγκαία πολυεπίπεδη αναβάθμιση που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος μας. Γι'αυτό, λοιπόν, η στήριξη προς το πρόσωπό του είναι αμέριστη.

 

 

Η μοναδική προεκλογική υπόσχεση - δέσμευση εκ μέρους μου - γιατί είμαι άνθρωπος κυρίως του ''πράττειν'' και λιγότερο του ''λέγειν'' -, εφόσον με τιμήσετε και με στηρίξετε με την ψήφο σας, είναι πως θα αγωνιστώ ''ψυχή τε και σώματι'' για την ευδοκίμηση του Δήμου μας. Με τη δική σας αρωγή και υποστήριξη είναι δυνατό να γίνω εκφραστής της δικής σας βούλησης κι εσείς συνδιαμορφωτές της τοπικής κοινωνίας. Γιατί ο κάθε πολίτης μπορεί και πρέπει να γίνει πρωταγωνιστής και να έχει λόγο για τις δημόσιες υποθέσεις.

 

 

Γι' αυτό ζητώ την στήριξή σας, για να δημιουργήσουμε από κοινού μία κοινωνία με ενεργούς πολίτες και όχι πολίτες που ακολουθούν τις εξελίξεις.

 

 

Γεώργιος Νικολάου