Γιάννης Λογοθέτης: Ποιος φοβάται το debate στο Λουτράκι;

Κάλεσμα για debate ανάμεσα στους υποψηφίους δημάρχους του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, απευθύνει αυτή τη φορά ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Κώστα Λογοθέτη και το συνδυασμό "Με τους Πολίτες Μπροστά", Γιάννης Λογοθέτης.

 

Ο πρόεδρος της ΟΣΕΥΤΥΠ (Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων Τυχερών Παιχνιδιών), καλεί τους 2 υποψηφίους δημάρχους που δεν έχουν απαντήσει (Γιώργο Γκιώνη και Μαρία Πρωτοπαππά), να μην απαξιώνουν τους δημότες και να μην προσβάλλουν τις αρχές του δημοκρατικού πολιτικού διαλόγου, ώστε μέσα από ένα γόνιμο διάλογο οι πολίτες να αποφασίσουν για το μέλλον τους.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:

 

Στις 13 Μάρτιου 2019 στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο επικεφαλής της παράταξης «ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ» και υποψήφιος δήμαρχος ΚΩΣΤΑΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ απηύθυνε πρόσκληση προς όλους τους υποψηφίους δημάρχους για διεξαγωγή DEBATE ούτως ώστε οι δημότες μέσω του διαλόγου και των επιχειρημάτων να συμπεράνουν ποιος από τους υποψηφίους δημάρχους μπορεί να διαχειριστεί καλυτέρα τα προβλήματα και ποιος μπορεί να οδηγήσει το δήμο σε ένα καλύτερο αύριο.

 

Έκτοτε έχουν περάσει 38 μέρες από την δημόσια πρόσκληση του Κώστα Λογοθέτη και όλοι σχεδόν οι υποψήφιοι δήμαρχοι απάντησαν θετικά εκτός από δυο: την κύρια ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ και τον κύριο ΓΙΩΡΓΟ ΓΚΙΩΝΗ, που δεν έχουν απαντήσει ούτε αρνητικά ούτε θετικά.

 

Καταρχήν αυτό αποτελεί ΑΠΑΞΙΩΣΗ προς τους δημότες και τις δημότισσες του τόπου.

 

Αποτελεί επίσης ΠΡΟΣΒΟΛΗ στις αρχές του δημοκρατικού πολιτικού διαλόγου που είναι υποχρεωμένοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι να πρεσβεύουν. 

 

Τα συμπεράσματα οι πολίτες τα βγάζουν μέσα από τον διάλογο και όχι μέσα από στημένα μονόπρακτα και μονολόγους. 

 

Η φυγομαχία και η πολιτική δειλία κ.κ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ και ΓΚΙΩΝΗ δεν αποτελεί προσόν αλλά μειονέκτημα.

 

Το διάλογο τον αποφεύγουν αυτοί που δεν έχουν να πουν τίποτα, αυτοί που φοβούνται και αυτοί που θέλουν να κρύψουν την πολιτική τους ανεπάρκεια, αν αυτό δεν ισχύει κ. ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ και κ. ΓΚΙΩΝΗ για εσάς, αναμένουμε το συντομότερο την θετική απάντηση σας, για να ρυθμίσουμε τους τεχνικούς και λοιπούς όρους της διεξαγωγής του DEBATE.

 

Τελειώνοντας, θέλω να απευθύνω ένα δημόσιο προσκλητήριο προς όλες τις υγιείς δυνάμεις αυτού του τόπου να συμπαραταχθούν και να συστρατευθούν δίπλα μας και όχι πίσω μας για να φτιάξουμε έναν δήμο που μας αξίζει να ζούμε. 

 

ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

 

Γιάννης Λογοθέτης

 

Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος με τον Κώστα Λογοθέτη και το συνδυασμό "Με τους Πολίτες Μπροστά"