H διατροφή της μέλλουσας πριγκίπισσας Μέγκαν Μαρκλ λίγο πριν τον γάμο

 

Τι τρώει μια μέλλουσα πριγκίπισσα λίγο πριν ντυθεί νύφη μπροστά στα μάτια όλου του κόσμου; Δείτε τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα διατροφής της Μέγκαν Μαρκλ.

 

Η Μέγκαν Μαρκλ μονοπωλεί το ενδιαφέρον των ΜΜΕ από τη στιγμή που έγινε γνωστή η σχέση της με τον πρίγκιπα Χάρι. Και όπως είναι φυσικό, όσο περνάει ο καιρός, το ενδιαφέρον μεγαλώνει με όλο και περισσότερες πληροφορίες για την ζωή της να βγαίνουν στη δημοσιότητα. 

 

 

SPLASH

SPLASH

Με την αντίστροφη μέτρηση για τον πολυαναμενόμενο γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι να έχει αρχίσει, η Μέγκαν γνωρίζει ότι όλα τα βλέμματα ολόκληρου του πλανήτη θα είναι στραμμένα πάνω της. 

Και για να είναι τέλεια, έχει μια στρατιά δίπλα της για να την φροντίζουν και να την καθοδηγούν. 

SPLASH

SPLASH

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η πρώην star της σειράς «Suits» ακολουθεί πιστά μία ισορροπημένη διατροφή αλλά και τις fitness συνήθειές της προκειμένου να διατηρήσει τη σιλουέτα της.

SPLASH

SPLASH

Το κλειδί μιας επιτυχημένης διατροφής είναι να είναι γεμάτη από θρεπτικές φυτικές τροφές που έχουν χαμηλές θερμίδες αλλά υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες.

Η ίδια έχει δηλώσει ότι δεν θέλει να νιώθει ότι πεινάει, γι’ αυτό φροντίζει να καταναλώνει πολλά μικρά γεύματα πλούσια σε φυτικές ίνες για να νιώθει χορτάτη. Σε γενικές γραμμές, το ψυγείο της είναι γεμάτο με υγιεινά σνακ όπως χούμους, καρότα, πράσινο χυμό, γάλα αμυγδάλου και πουτίγκα από σπόρους chia.
 

Ακόμη προτιμά τα αυγά ποσέ και τοστ με αβοκάντο. Με λίγα λόγια, υδατάνθρακες, πρωτεΐνες και υγιή λίπη. Επίσης, αποφεύγει τη γλουτένη, όχι όμως σε ακραίο βαθμό και κυρίως γιατί συνειδητοποίησε ότι η αποχή της από αυτήν την έκανε να νιώθει λιγότερο φουσκωμένη, ενώ ένιωσε να επιστρέφει η λάμψη στο πρόσωπό της.

SPLASH

SPLASH

Η μητέρα της ήταν καθηγήτρια της γιόγκα και ήταν μοιραίο η άσκηση να «είναι στο αίμα της» όπως έχει δηλώσει και η ίδια. Μεγαλώνοντας με την λογική της προπόνησης  εκτός από τη γιόγκα, προτιμά πιλάτες και τρέξιμο.

 

the toc.gr