H Έρρικα Μιράκα υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Κώστα Λογοθέτη

Η Έρρικα Μιράκα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό "Με τους Πολίτες Μπροστά" με επικεφαλής τον υπ. Δήμαρχο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων Κώστα Λογοθέτη.

 

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

 

 

Γεννήθηκε στην Αλβανία από όπου κατάγονται και οι δυο της γονείς, και ένα χρόνο μετά την γέννηση της, οι γονείς της μετανάστευσαν στην Ελλάδα.

 

 

Πραγματοποίησε την φοίτηση της στο 1ο Δημοτικό Σχολείου Λουτρακίου, Κορινθίας και από εκεί στο Γενικό Γυμνάσιο-Λύκειο Λουτρακίου. Μέσω των πανελλαδικών εξετάσεων κατάφερε να εισέλθει στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης με έδρα την Κομοτηνή.

 

 

Το 2016 έγινε μέλος του Ελληνικού Οργανισμού Πολιτικών Επιστημόνων και ένα χρόνο αργότερα ανέλαβε καθήκοντα αναπληρώτριας συντονίστριας στην αντιπροσωπεία της Κομοτηνής.

 

 

Συμμετείχε στην 2η Προσομοίωση Περιφερειακού Συμβουλίου της Κομοτηνής αναλαμβάνοντας τη θέση της Γραμματέως αλλά και της Περιφερειακής Συμβούλου της Σοσιαλιστικής Παράταξης Ανοιχτή Κοινωνία Πολιτών.

 

 

Εν συνεχεία συμμετείχε σε αρκετές ημερίδες και συνέδρια με κεντρικό και κύριο ζήτημα την Ευρωπαϊκή και Διεθνή Πολιτική, ένα από τα οποία ήταν το Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη με θέμα το ΝΑΤΟ και την ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

 

 

Συγκεκριμένα, έλαβε μέρος στο 3ο Τακτικό Συνέδριο Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστήμιου της Πελοποννήσου του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων με θέμα: ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

 

 

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ήταν μέλος της προεκλογικής εκστρατείας που πραγματοποίησε το Σοσιαλιστικό Κόμμα της Αλβανίας στο Δυρράχιο λίγο πριν τις εκλογές του Ιούνη 2017.

 

 

Μιλάει άπταιστα αλβανικά και αγγλικά και έχει άριστες γνώσεις Η/Υ.