H Madonna στη Eurovision - Ποιος πληρώνει το τεράστιο ποσό για την εμφάνιση

Η Madonna αναμένεται όπως όλα δείχνουν να εμφανιστεί στη σκηνή της φετινής Eurovision στο Ισραήλ.   Η διάσημη ποπ σταρ δεν θα διαγωνιστεί για λογαριασμό κάποιας χώρας, αλλά θα εμφανιστεί στη σκηνή του μουσικού διαγωνισμού ως guest.  

 

Η φημολογία για την πολιορκία της Madonna για μια εμφάνιση στον διαγωνισμό που θα φιλοξενηθεί στο Τελ Αβίβ υπήρχε από καιρό, αλλά σημερινά δημοσιεύματα αναφέρουν πως οδεύουμε σε σε οριστική ανακοίνωση.  

 

Η Madonna θα εμφανιστεί στον τελικό της Eurovision για να ερμηνεύσει δύο μόλις τραγούδια και η αμοιβή της είναι εξωφρενική.  

 

Ωστόσο τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως την χρηματοδότηση ανέλαβε ο Εβραιο-Καναδός δισεκατομμυριούχος Sylvan Adams.

 

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για αμοιβή ύψους 1,25 εκατ. δολαρίων.  

 

Ο Αdams είναι επίσης αυτός που χρηματοδότησε τη μεταφορά του Giro d'Italia στο Ισραήλ, που έχει γίνει το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χώρας. Εργάζεται επίσης στην πολιτιστική ανάπτυξη της χώρας με στόχο να φέρει μεγάλους καλλιτέχνες στο Ισραήλ για να προωθήσουν το κύρος της χώρας παγκοσμίως.  

 

Ο Adams συμφώνησε να χρηματοδοτήσει την εμφάνιση της Madonna τον Μάιο στο Τελ Αβίβ, μετά από την εκδήλωση του σχετικού ενδιαφέροντος από τον κρατικό τηλεοπτικό φορέα, KAN.  

 

Η υπογραφή αναμένεται τις επόμενες ημέρες καθώς υπάρχουν κάποια θέματα που πρέπει να διευθετηθούν.  

 

Ο Sylvan Adams πιστεύει ότι η συμμετοχή μια καλλιτέχνιδας όπως η Madonna θα αυξήσει σημαντικά την προβολή και δημοσιογραφική κάλυψη του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision και των εκδηλώσεων που τη συνοδεύουν. Μέσα από την επίσκεψη της Madonna στο Ισραήλ, εκατομμύρια τηλεθεατές θα δουν τους υπέροχους ανθρώπους και την ομορφιά του κράτους του Ισραήλ.

 

 

πηγή: ogaegreece.com/timesofisrael.com